Biotakka IgnoRa Adamas, seinämalli

2 785,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400246
kpl

Toimitusaika: 5-6 viikkoa

ILMAINEN TOIMITUS!

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

IgnoRa

Tämä ainutlaatuinen ignoRa Adamas biotakka on yksi ehdottomasti eniten myydyimmistä eksklusiivisista tulisijoista. ignoRa Adamas on rakennettu kahdesta kehyksestä. Sisäkehys on 2mm ruostumatonta terästä ja ulompi kehys mustaksi pulverimaalattua terästä, mikä voidaan toimittaa myös asiakkaan toivomassa värissä. Tämä tulisijatuote on seinämallipaketti, joka sisältää taakse vaadittavan 30mm paksun sisältä eristetyn taustalevyn, jotta korkea lämpötila ei vaikuttaisi seinään sekä kiinnitystarvikkeet. Jos haluat käyttää tulisijaa tilanjakajana ja vapaasti seisovana, valitse tällöin ignoRa Adamas vapaasti seisova malli.

Biotakkaan on myös mahdollista ostaa kirkas suojalasi näkyvälle etusivulle. Lasi voidaan asentaa avoimeen tulisijaan ja ehkäistä sillä ettei lapset tai eläimet pääse lähelle liekkejä. Lasit voidaan asentaa helposti jälkikäteen ja irroittaa jos se halutaankin pois.

Burner box eli poltin on huippuluokan ignoRa poltin, jossa on liekin koon säätömahdollisuus. Poltinlaatikko on valmistettu 3mm ruostumattomasta teräksestä. Säiliöön mahtuu 2 litraa bioetanolia jolla poltat jopa 4-7 tuntia (liekin voimakkuudesta riippuen) ennen kuin se tarvitsee täyttää uudelleen.

- Leveys 1000 mm
- Syvyys 200 mm
- Korkeus 800 mm
- Paino: 50 kg
- Polttoaineeksi käy mikä tahansa bio-etanoli, esim. Sinol
- Mukana 30mm eristetty taustalevy ja seinäkiinnitystarvikkeet

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?