Biotakka IgnoRa Carbo, seinämalli

2 310,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400248
kpl

Toimitusaika: 5-6 viikkoa

ILMAINEN TOIMITUS!

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

IgnoRa

ignoRa Carbo on täydellinen biotakka moderniin kotiin, jossa on rajoitetusti tilaa. Tämä takka on valmistettu 2mm ruostumattoman teräslevystä, joka on pulverimaalattu mustaksi. Tämä tulisija on seinämallipaketti, joka sisältää taakse vaadittavan 30mm paksun sisältä eristetyn taustalevyn, jotta korkea lämpötila ei vaikuttaisi seinään. Jos haluat käyttää tulisijaa tilanjakajana ja vapaasti seisovana, valitse tällöin ignoRa Carbo vapaasti seisova malli.

Biotakkaan on myös mahdollista ostaa kirkas suojalasi näkyvälle etusivulle. Lasi voidaan asentaa avoimeen tulisijaan ja ehkäistä sillä ettei lapset tai eläimet pääse lähelle liekkejä. Lasit voidaan asentaa helposti jälkikäteen ja irroittaa jos se halutaankin pois.

Burner box eli poltin on huippuluokan ignoRa poltin, jossa on liekin koon säätömahdollisuus. Poltinlaatikko on valmistettu 3mm ruostumattomasta teräksestä. Säiliöön mahtuu 2 litraa bioetanolia jolla poltat jopa 4-7 tuntia (liekin voimakkuudesta riippuen) ennen kuin se tarvitsee täyttää uudelleen.

- Leveys 800 mm
- Syvyys 200 mm
- Korkeus 600 mm
- Paino: 30kg
- Polttoaineeksi käy bio-etanoli, esim. Sinol
- Mukana 30mm eristetty taustalevy ja seinäkiinnitystarvikkeet

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?