Biotakka IgnoRa Carbo, vapaasti seisova

2 040,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400249
kpl

Toimitusaika: 5-6 viikkoa

ILMAINEN TOIMITUS!

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

IgnoRa

ignoRa Carbo on täydellinen biotakka moderniin kotiin, jossa on rajoitetusti tilaa. Tämä takka on valmistettu 2mm ruostumattoman teräslevystä, joka on pulverimaalattu mustaksi. Tämä tulisija voidaan asentaa joko seinälle tai vapaasti seisovaksi tilanjakajaksi. Seinälle asennettaessa vaaditaan taakse 30mm paksu sisältä eristetty taustalevy, jotta korkea lämpötila ei vaikuttaisi seinään. Valitse tällöin tuote ignoRa Carbo seinämalli. Jos haluat käyttää tulisijaa tilanjakajana ja vapaasti seisovana, paketti on tällöin valmis.

Sinulla on kuitenkin mahdollisuus asentaa tulisijan alle ignoRa Base Small–korotuspala, jotta tulisija nousee huoneessa esille ja korkeammalle. ignora Carbo biotakka on myös mahdollista asentaa suoraan seinän sisään niin, että se voidaan nähdä kahdesta eri huoneesta. 

Biotakkaan on myös mahdollista ostaa kirkas suojalasi yhdelle tai kahdelle sivulle. Lasi voidaan asentaa avoimeen tulisijaan ja ehkäistä sillä ettei lapset tai eläimet pääse lähelle liekkejä. Lasit voidaan asentaa helposti jälkikäteen ja irroittaa jos se halutaankin pois.

Burner box eli poltin on huippuluokan ignoRa poltin, jossa on liekin koon säätömahdollisuus. Poltinlaatikko on valmistettu 3mm ruostumattomasta teräksestä. Säiliöön mahtuu 2 litraa bioetanolia jolla poltat jopa 4-7 tuntia (liekin voimakkuudesta riippuen) ennen kuin se tarvitsee täyttää uudelleen.

- Leveys 800 mm
- Syvyys 200 mm
- Korkeus 600 mm
- Paino: 30kg
- Polttoaineeksi käy bio-etanoli, esim. Sinol

Huom! Korotuspala tässä mallissa väriltään musta

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?