Biotakka IgnoRa Finestro, seinämalli

2 100,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400251
kpl

Toimitusaika: 5-6 viikkoa

ILMAINEN TOIMITUS!

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

IgnoRa

Tämä seinälle asennettava ignoRa Finestro, ruostumattomasta teräksestä valmistettu biotakka on jo pitkään ollut suosituimpien ignoRa-mallien joukossa. Takassa on kaunis viimeistely ja se sopii erinomaisesti joka kotiin. Takka voidaan sijoittaa kaikkiin huoneisiin sisä- ja ulkotiloihin. ignoRa Finestro valmistetaan 2mm paksuisesta ruostumattomasta teräksestä ja siinä on pyöreäksi hiotut kiillotetut kulmat. Takka on erittäin kaunis ja huolella viimeistelty. Finestro on pienempi versio ignoRa Fine Arts biotakasta.

ignoRa Finestro biotakka sisältää vakiona takapuolelle seinäasennusta varten tarvittavan taustalevyn. Suojaava taustalevy on 30mm paksu ja siinä on eristys sisällä, jotta korkea lämpötila ei vaikuttaisi seinään.

Burner box eli poltin on huippuluokan ignoRa poltin, jossa on liekin koon säätömahdollisuus. Poltinlaatikko on valmistettu 3mm ruostumattomasta teräksestä. Säiliöön mahtuu 2 litraa bioetanolia jolla poltat jopa 4-7 tuntia (liekin voimakkuudesta riippuen) ennen kuin se tarvitsee täyttää uudelleen.

- Leveys 800 mm
- Syvyys 200 mm
- Korkeus 600 mm
- Paino: 30 kg
- Polttoaineeksi käy bio-etanoli, esim. Sinol
- Mukana 30mm eristetty taustalevy ja seinäkiinnitystarvikkeet

Huom! Malliin ei ole saatavilla suojalasia.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?