Bosch Akkukonesarja 5 Konetta, 3 Kpl 4,0Ah akuilla + laukku

879,00 € / pkt
Varastotuote
Tuotenumero
148003
pkt

Toimitusaika: 5-10 päivää

Toimituskulut alk.: -
Bosch

Boschin 5-osainen ammattilaisen 18 voltin akkukonesetti sisältää GSR porakoneen, GWS kulmahiomakoneen, GSA puukkosahan, GST Pistosahan ja GKS pyörösahan. Lisäksi settiin kuuluu työkalulaukku, jossa on kolem 4,0 Ah:n akkua ja laturi.

Bosch Akkukonesarja 5 Konetta, 3 Kpl 4,0Ah akuilla + laukku - Tuotetiedot:

  • Jännite: 18V
  • Käyttövoima: Akkukäyttöinen
  • Sisältää akun: kyllä, 3kpl
  • Akun tyyppiu: Li-on
  • Akun kapasiteetti: 4 Ah
  • Sisältää laturin: kyllä

GSR 18V-28 Professional - Akkuporakone

GSR 18V-28 Professional on Boschin 18 V:n luokan vaativiin ammattitöihin tarkoitettu akkuporakone. Sen voimakas 63 Nm:n vääntömomentti takaa ammattiluokan suorituskyvyn. 13 mm:n täysmetallinen istukka vähentää kulumista ja takaa pitkän käyttöiän. Lisäksi työkalun kompakti koko ja ergonomisuus mahdollistavat helpon käytön. Tämä työkalu on tarkoitettu poraamiseen puuhun (terän maks. halkaisija 38 mm) ja teräkseen (maks. 13 mm) sekä ruuvaamiseen (ruuvin halkaisija maks. 8 mm). Se on yhteensopiva kaikkien Bosch Professional 18 V:n akkujen ja latauslaitteiden (Professional 18V System) kanssa.

GWS 18V-125 LI Professional - Akkukulmahiomakone

GWS 18-125 V-LI Professional on Boschin 18 V:n luokan pienin ja kevein akkukulmahiomakone. Se takaa voimakkaan 4-napaisen moottorin ansiosta yhtä suuren tehon kuin verkkovirtakäyttöinen 800 W:n hiomakone. Keveytensä (paino vain 2,3 kg) ja kompaktin kokoisen runkonsa ansiosta tämä hiomakone soveltuu optimaalisesti työskentelyyn pään yläpuolella ja ahtaissa kohdissa. Täydellinen yhteensopivuus kaikkien Bosch Professional 18 V:n akkujen ja latauslaitteiden kanssa takaa monipuoliset käyttömahdollisuudet. Tämä työkalu on tarkoitettu metallin, laattojen ja tiilten leikkaus- ja hiontatöihin. Se on yhteensopiva GDE 125 EA-S Professional -pölynpoistovarusteen sekä kaikkien Bosch Professional 18 V:n akkujen ja latauslaitteiden kanssa (Professional 18V System).

GSA 18 V-LI Professional - Akkupuukkosaha

GSA 18 V-LI Professional -akkupuukkosaha takaa tehokkaan sahaamisen ja pitkän käyttöajan. Sen 18 V:n akun suuren kapasiteetin ansiosta voit katkaista kertalatauksella yli sata jopa 100 x 100 mm:n kokoista kuusipalkkia, mikä varmistaa nopean työskentelyn. Tämä elektronisella moottorisuojalla varustettu puukkosaha on uskomattoman tehokas ja pitkäikäinen. Siinä on Boschin SDS-järjestelmä, jonka avulla voit vaihtaa sahanterän nopeasti ja helposti ilman työkaluja.

GST 18 V-LI S Professional - Akkupistosaha

GST 18V-LI S Professional on 18 V:n luokan huipputehokas akkupistosaha. Sen ohut nuppikahva takaa optimaalisen ohjattavuuden myös alakautta tehtävissä sahauksissa. Bosch pistosahan SDS-järjestelmän avulla voit vaihtaa sahanterän helposti ilman työkaluja. Lisäksi sen tehokas 18 V:n moottori varmistaa aina nopean työskentelyn.

GKS 18 V-LI Professional - Akkukäsipyörösaha

GKS 18 V-LI Professional on voimakas yleisosaaja vaativiin sahaustöihin. Lujatekoinen laite on suunniteltu kestämään työmaakäyttöä ja sopii myös katto- ja telinetöihin. Älykäs jarrutusjärjestelmä maksimoi työturvallisuuden. Tyhjäkäyntikierrosluku on 3400/min, sahaussyvyys 90° 57 mm, sahaussyvyys 45° 39 mm, sahanterän halkaisija 165 mm ja paino akun kanssa 4 kg.

Tuote myydään paketeittain. Lisää ostoskoriin haluttu pakettimäärä.

 

 Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?