Fresh TL98F Korvausilmaventtiili

48,00 € / kpl
Varastotuote
Tuotenumero
142701
kpl

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Fresh

Fresh TL98F on ulkoseinään tai tuuletusluukkuun asennettava –korvausilmaventtiili, joka varmistaa kotisi raikkaan ilman. Venttiilin sisäosan ainutlaatuisen puhalluskuvion ansiosta vedon tunne vähenee ja venttiili sopii erinomaisesti myös lattialämmityksen yhteyteen. Tuloilman määrää voidaan säätää portaattomasti sisäosan kannen alla olevasta säätimestä. Suodatin pitää huolen venttiilin läpi virtaavan ilman puhtaudesta. Vaihtamalla venttiilien suodattimet säännöllisesti varmistat parhaan mahdollisen sisäilman laadun. TL-F venttiileihin on lisävarusteena saatavissa F8- suodatusluokan Flimmer Filter -tehosuodatin, joka merkitsee entistä tehokkaampaa suodatusta ja huomattavasti pidempää vaihtoväliä.

Fresh TL98F soveltuu kaikkiin taloihin ja asuntoihin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto / koneellinen poistoilmapuhallin. Venttiilit asennetaan puhtaan huoneilman tiloihin, olo- ja makuuhuoneisiin.

Pakkaus sisältää venttiiliosan vakiosuodattimella ja kondenssieristeellä, läpivientiputket, putkiyhteet sekä ulkosäleikön.

  • - Venttiilin sisäosa (K x L) 168 x 156mm
  • - Ulkosäleikön koko 115 x 115mm
  • - Asennusreikä ø 105mm
  • - Putki koostuu kahdesta osasta, seinän enimmäispaksuus 360mm
  • - Kapasiteetti 8,1 l/s 10 Pa

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?