Nykyään yhä useampi yritys myydään ulkomaille ja kaupankäynnin tuomat hyödyt valuvat muihin maihin eivätkä jää Suomeen. Sarokkaalla pidämme yhtä paikallisten ja kotimaisten yritysten kanssa, tarjoten kymmeniä pysyviä työpaikkoja ja varmuutta myös tulevaisuudessakin. Täällä Sarokkaalla haluamme pitää kiinni perinteistä ja tuntemalla ihmisten mieltymykset kaupankäyntiin, haluamme tarjota jotain perinteistä ja aitoa, palvelua ja ihmisläheisyyttä, kuten se joskus rautakaupan alalla oli. Tue sinäkin kotimaista työtä ja laatua, osta Sarokkaalta ! 

Tuotevalikoimamme kattaa yli 100 000 rakentamisen tuotetta, käytännössä siis kaiken mitä rakentamiseen tarvitset. Varastovalikoimamme Turussa pitää sisällään yli 15 000 nimikkeen varaston josta perusmateriaalien toimitukset onnistuvat nopeasti. Loput tuotteet toimitamme tukkurien ja tuotevalmistajien kautta joko myymälään tilaten tai suoraan asiakkaalle toimitettuna. Kauttamme saat siis lähes kaikki rakentamisen tuotteet joita tarjolla on. Tuomme maahan tuotteita myös ulkomailta ja perinteisen bulkkimateriaalin lisäksi olemme keskittyneitä myös hieman uniikimpaankin tyyliin tarjoten asiakkaille sellaista mitä muualta et saa. Suuren tuotevalikoiman ja rajallisen työvoiman takia emme ole saaneet kaikkia tuotteita verkkokauppaamme, vaan tuotetilaukset tapahtuvat ammattitaitoisten myyjiemme kautta myyntipalvelusta.

Jos et siis löydä etsimääsi tuotetta verkkokaupastamme, ota yhteys myyntipalveluun !

Luotettavuus – Olemme yksi suurimmista yksityisessä omistuksessa olevista rakennustarvikeliikkeistä koko Suomessa. Olemme turkulainen ja täysin kotimainen perheyritys, joka on toiminut alalla jo yli 80 vuotta. Vuonna 1936 perustettu yritys on siirtynyt isältä pojalle jo kolmasti. Nopeat toimitukset – Kun tilaat ennen klo 12.00, tuotteet pakatan ja lähetetään vielä samana päivän aikana. Taajama alueilla toimitukset ovat yleensä perillä jo heti seuraavana arkipäivänä. Haja-asutus alueilla toimitusaika saattaa olla pidempi.
Tuotteet toimitetaan yhdellä kertaa – Melkein kaikki myytävät verkkokaupan tuotteet ovat varastotuotteita ja nämä voidaan lähettää asiakkaalle kaikki yhdellä kertaa. Näin sinulle tulee vain yksi toimitusmaksu eikä useita lähetyksiä tarvitse olla vastaanottamassa tai noutamassa. Laatutakuu – Sarokas myy vain tuotteita ja merkkejä jotka ovat todistetusti kestäviä ja laadukkaita myös pitkälläkin aikavälillä. Kaikissa tuotteissamme on Sarokkaan laatutakuu, joten voit olla varma että tuote kestää ja voit olla sen ulkonäköön tyytyväinen.
Apua myöhemminkin – Sarokas palvelee sinua tuotteen ostonkin jälkeen kaikissa tuotetta koskevissa kysymyksissä ja ongelmissa. Sarokkaalta saat myös apua muihinkin rakentamiseen liittyviin kysymyksiin jos jokin asia on epäselvää. Ota siis heti yhteyttä asiakaspalveluumme jos jokin askarruttaa. 100% kotimainen – Toiminnallamme suosimme kotimasita laatua ja takaamme kymmeniä työpaikkoja ympäri Suomen. Tue sinäkin kotimaista työtä ja laatua, osta Sarokkaalta !