Oman kodin rakentaminen ja remontoiminen on ihmiselle luonteenomaista. Vietämmehän päivästä suurimman osan sisätiloista ja ainakin suurimman osan siitä omassa kodissamme. Siksi haluamme sen olevan kunnossa ja miellyttävän omaa silmää. Jokaisella meistä on varmasti mielikuva unelmiensa talosta, joka on rakennettu hienoimista ja erikoisimmista materiaaleista uusinta tekniikkaa käyttäen. Kaikilla sen toteuttaminen ei kuitenkaan kertaheitolla ole mahdollista ja juuri tästä syystä haluamme tarjota asiakkaillemme joustavaa ja edullista rahoitusratkaisua jolla hankinnat sujuvat vaivattomasti. Rahoitusratkaisun avulla voit hankkia itsellesi minkä tahansa valikoimamme tuotteen tai kokonaisuuden joko verkkokaupasta tai myymälästä. Itselle sopiva maksuaika ja sitä kautta saatu joustavuus takaa sen, että stressitön ja huoleton elämä jatkuu remontista huolimatta eikä tuotteiden hankintaan tarvitse säästää pitkiä aikoja.

Rahoitusratkaisut

Tällä hetkellä tarjoamme Svea StorePayn ja Svea WebPayn avulla 3 – 48kk mittaisia lainajaksoja aina 8 000 € lainamäärään saakka. Laina-aikaa voi halutessaan myöhemminkin vielä vaihtaa itselle sopivaksi. Nimelliskorko on kiinteä 9,8%, mutta tällä hetkellä tarjoamme pysyvästi 12kk korotonta (0,0 %) maksukampanjaa. Avausmaksu yli 12kk laina-ajoille on 29,90 € ja kuukausittaiset hallinnointikulut 8,90 €/kk. Lyhyemmissä laina-ajoissa avausmaksu 19,90 €, hallinnointikulut pysyvät samoina.

 • 12kk maksuajalla nimelliskorko 0 %
 • Muissa laina-ajoissa nimelliskorko 9,8 %
 • Maksuaika 3, 6, 12, 24, 36 ja 48 kuukautta
 • Hallinnointikulut 8,90 €/kk
 • Avausmaksu 19,90 € (3,6kk)
 • Avausmaksu 29,90 € (12, 24, 36, 48kk)

WebPay, StorePay vai rakentajan Sarokas-tili?

Svea WebPayn avulla voit ostaa osamaksulla verkkokaupan tai myynnin kautta pelkällä henkilötunnuksella aina 3 000 € saakka ilman vakuuksia. Kun olet syöttänyt ostoskoriin haluamasi tuotteet ja edennyt kassalla maksuvaiheeseen saakka, valitse maksupainikkeista Svea WebPay ja sinut ohjataan eteenpäin. Helppoa ja yksinkertaista.

Svea StorePayn avulla taas onnistuu isompienkin kokonaisuuksien hankinnat. Suuri luottolimiitti aina 8 000 € saakka mahdollistaa remonttien onnistuvan helposti ja ilman suurta paperisotaa. StorePay on mahdollista avata vain myymälässä jossa täytetään sopimukset ja haetaan luottopäätöstä luotontarjoajalta.

Sarokas-tili on rakentajan oma henkilökohtainen tili, joka mahdollistaa vieläkin suurempien kokonaisuuksien helpon ja joustavan hankinnan. Yksi tili mahdollistaa sen, että voit keskittyä rakentamiseen ja huoletta tilata tarvitsemasi tuotteet tontille aina silloin kuin haluat. Laskutus tapahtuu joka kuun 15pv, 30pv tai sovitun mukaisesti aina ilman laskutuslisää. Tilillä ei ole korkoa sillä se ei ole osamaksuvaihtoehto vaan palvelu jossa hoidamme tuotehankinnat, toimitukset ja laskutuksen oman henkilökohtaisen myyjäsi kanssa. Sarokas-tilissä ei ole ylärajaa vaan tarpeista ja tilin rajoista sovitaan yhdessä Sarokkaan kanssa.

Saanko minä luottoa? Ennakkoluottopäätös nyt tekstiviestillä

Lähetä viesti "Sarokas hetu summa" (hetu=oma henkilötunnuksesi, summa=0-3000) numeroon 045 739 50161. Vastauksen saat heti paluuviestillä!

Ennakkoluottopäätöksen hakeminen on maksutonta eikä se sido tai velvoita sinua mihinkään. Palvelulla voit hakea alustavaa päätöstä, jotta tiedät onko sinulla mahdollisuus saada luottoa meidän palveluihimme.

 • Lähetä viesti ”Sarokas hetu summa” numeroon 045 739 50161
 • Saat heti puhelimeesi alustavan päätöksen heti!
 • Luottosumma maks.3000 € 
 • Maks.3 hakua per asiakas / 7 päivää
 • Maksuton palvelu

Svea Asiakaspalvelu, 09 4242 3330 asiakasinfo@svea.fi
Svea BO, 09 4242 3092 webpay@svea.fi

Svea Ekonomi eKauppa osamaksun ehdot sekä Pinssit

Svea Ekonomi eKauppa (myöhemmin Svea) tarjoaa Sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Valitessasi maksutavaksi Svea Osamaksun, saat ostoksistasi pinssejä. Käy rekisteröimässä pisteesi osoitteessa www.svea.fi/pins.

Voit maksaa ostoksesi luotolla osissa, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Käyttäessäsi ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen, muussa tapauksessa ostokset toimitetaan Väestörekisteristä löytyvään osoitteeseesi.

Luottoajan valitset Sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Saat kotiisi luottosopimuksen (2 kappaletta) joista Sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös luoton tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt.
Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästäTutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin edellä olevan linkin kautta. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme, jonka löydät osoitteesta www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Svea noudattaa henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.

Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi.

Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin www.sveawebpay.fi/tiliehdot. Tallenna ja/tai tulosta nämä ehdot itsellesi.

 

Esimerkkilaskelma 2 000 € lainalle

Esimerkkilaskelma 4 000 € lainalle

Esimerkkilaskelma 6 000 € lainalle

Esimerkkilaskelma 8 000 € lainalle

Ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään juuri sinulle sopiva paketti!