21 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla varastotuotteillamme on pidennetty 21 päivän vaihto- ja palautusoikeus, jotta ehdit tutustua tuoteeseen tarkemmin eikä ylimääräistä huolta tavaran palauttamisesta synny. Remontin keskellä sitä on varmasti jo ihan riittämiin. Tuotteiden on oltava alkuperäisessä pakkauksessa ja virheettömässä myyntikunnossa, jotta voimme hyvittää sinulle täyden summan ostamastasi tuotteesta. Jos tuote on kolhiintunut, olemme oikeutettuja alentamaan tuotteen arvoa ja hyvittämään tuotteen sen hetkisen kunnon mukainen hinta.

Tilaustuotteiden vaihto ja palautus

Palautusoikeus ei koske erikoistilaustuotteita, suoratoimitustuotteita ja mittatilaustuotteita ellei toisin ole mainittu tai Sarokkaan kanssa erikseen sovittu. Jos olet epäilevä tuotteen sopivuudesta tai epäröit tuotteen ulkonäön vuoksi, ota yhteys myyntiin, luultavasti keksimme jonkunlaisen ratkaisun. Kuvamateriaalia arkistoistamme löytyy niin kohteista fiiliskuvien muodossa kuin tehtaan tuotekuvinakin. Kysy siis meiltä, autamme sinua tuotteen valinnassa mielellämme.

Vaihdon ja palautuksen kustannukset

Jos tilaat varastotuotteen johon et ole tyytyväinen, on sen vaihtaminen toiseen tuotteeseen asiakkaalle maksutonta. Jos saat käsiisi tuotteen joka on vaurioitunut tai ei muuten täytä ostamasi tuotteen kriteerejä, vaihdamme tuotteet uuteen ja/tai oikeaan veloituksetta.

Jos haluat palauttaa tuotteen ja perua tilauksen kokonaisuudessaan, veloitamme asiakkaalta toimituksesa ja palautuksesta syntyneet toimituskulut. Koska rakennusmateriaalit ovat yleensä suuria erätoimituksia ja niiden kuljettaminen logistisesti haasteellisesa Suomessa on vaikeaa, syntyy aina kaikista tilauksista ja palautuksista toimituskustannuksia. Tästä syystä tuotteiden palautus ei ole ilmaista vaan veloitamme asiakkaalta toimituksesta ja palautuksesta syntyneet toimituskulut.

Vaurioitunut tai virheellinen tuote

Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta tai tuotteen ulkonäöstä, ota yhteys asiakaspalveluun tai myyntipalveluun. Jos tuote on virheellinen tai vaurioitunut kuljetuksessa, ota välittömästi yhteys puhelinnumeroon 02 2752 050 tai sähköpostiosoitteeseen myynti@sarokas.fi - näin saamme uuden tuotteen välittömästi matkaan.