Kerabit

Kattolaatta Kerabit easy harmaa 3m2/pkt

26,00 € / pkt
Varastossa
Tuotenumero
090396

Toimitusaika: 4-5 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

pkt

Kerabit K Easy on uusi nopeammin asennettava bitumipaanu. Paanuissa ei ole irtirevittävää muovia, jolloin asennus sujuu vaivattomammin ja jätettä tulee vähemmän. Kerabit K Easy sopii loistavasti niin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Bitumipaanut sopivat sekä uusiin että saneerattaviin rakennuksiin ja erityisen hyvä bitumipaanukatto on monimuotoisissa katoissa. Valmiina kattona uusi Kerabit K Easy -katon ulkonäkö ei poikkea perinteisestä Kerabit K -paanukatosta.

Bitumipaanujen runkona on tukeva lasikuituhuopa, joka on pinnoitettu kumibitumilla. Yläpinnalla on liuskekivi- tai mineraalisirote suojaamassa sään vaikutuksilta. Alapuolella on liimautuva, paanut tiiviisti toisiinsa kiinnittävä kumibitumi. Bitumipaanu Kerabit K Easyn muoto on perinteinen kulmikas. Bitumipaanut ovat keveitä, helposti käsiteltäviä ja työstettäviä.

Bitumipaanujen alla edellytetään käytettäväksi aluskermiä (Kerabit 2200 UB tai 2500 UB). Räystäitä, harjoja ja muita erikoiskohtia varten on omat laattansa ja kaistansa. Katteen alusrakenteena tulee olla tiivis raakapontti tai tarkoitukseen soveltuva rakennuslevy. Vanha kate voidaan jättää alustaksi, kun käytetään aluskermiä. Varastoinnin aikana paanut on suojattava sateelta ja auringon paisteelta.

Kerabit K Easylle on kehitetty oma räystäs-/harjalaattansa, joka kiinnitetään räystäällä paanun tavoin. Harjalla laatta katkaistaan kolmeen osaan ja käännetään 90 astetta, jolloin limitystä tulee puolen laatan verran.

Yhdellä paanupaketilla saat 3m² valmista katetta. Räystäs-/harjalaattapaketilla saat 15m räystästä tai 7,4m harjaa.

- Pakkauskoko: 3m²
- Paloja paketissa: 22 kpl
- Rullapaino: 22 kg
- Riittoisuus: 1 pkt = 3 m²
- Väri: harmaa
- Sopii katoille joiden kaltevuus 1:1 – 1:5
- Nimellispaksuus: 3,2 mm
- Nimellispaino: 3600 - 4100 g/m²
- Tukikerros: lasikuituhuopa
- Pintakerros: liuskesirote, puhalluskuona (musta)
- Valmistaja: Nordic Waterproofing Oy, Lohjan tehdas
- Alkuperämaa: Suomi
- Vaatimustenmukaisuusmerkintä: CE

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös