Kerabit

Kattolaatta Kerabit K+ bitumipaanukate 3,0m², Punainen

32,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400366

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

kpl

Kerabit bitumipaanukatto K+ sarja edustaa bitumipaanua perinteisimmillään. Silti se soveltuu yhtä hyvin nykyaikaisen omakotitalon tai loma-asunnon kuin vanhemman talonkin kattoon ollessa samalla näyttävä ja kestävä. Bitumipaanut sopivat sekä uusiin että saneerattaviin rakennuksiin ja erityisen hyvä bitumipaanukatto on monimuotoisissa katoissa.

Bitumipaanujen runkona on tukeva lasikuituhuopa, joka on pinnoitettu kumibitumilla. Yläpinnalla on liuskekivi- tai mineraalisirote suojaamassa sään vaikutuksilta. Alapuolella on liimautuva, paanut tiiviisti toisiinsa kiinnittävä kumibitumi. Bitumipaanu Kerabit K+:n muoto on perinteinen kulmikas. Bitumipaanut ovat keveitä, helposti käsiteltäviä ja työstettäviä.

Bitumipaanujen alla edellytetään käytettäväksi aluskermiä (Kerabit 2200 UB tai 2500 UB). Räystäitä, harjoja ja muita erikoiskohtia varten on omat laattansa ja kaistansa. Katteen alusrakenteena tulee olla tiivis raakapontti tai tarkoitukseen soveltuva rakennuslevy. Vanha kate voidaan jättää alustaksi, kun käytetään aluskermiä. Varastoinnin aikana paanut on suojattava sateelta ja auringon paisteelta.

- Pakkauskoko: 3m ²
- Paloja paketissa: 22 kpl
- Rullapaino: 22 kg
- Riittoisuus: 1 pkt = 3 m²
- Väri: harmaa
- Sopii katoille joiden kaltevuus 1:1 – 1:5
- Nimellispaksuus: 3,2 mm
- Nimellispaino: 3600 - 4100 g/m²
- Tukikerros: lasikuituhuopa
- Pintakerros: liuskesirote, puhalluskuona (musta)
- Valmistaja: Nordic Waterproofing Oy, Lohjan tehdas
- Alkuperämaa: Suomi
- Vaatimustenmukaisuusmerkintä: CE

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös