Korjaustasoite Lakka 20kg

45,00 € / säkki
Varastotuote
Tuotenumero
132213
säkki

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Lakka

Korjaustasoite Lakka 20kg on käsin levitettävä, sementtisideaineinen pölyämätön Korjaustasoite on tarkoitettu betonille, kivi- ja puupinnoille sekä keramiikkalaatoille. Se sopii sekä seinä- että lattiapinnoille esim. betonilattioiden, betoniseinien, katon, parvekkeiden sekä portaikkojen korjaukseen. Korjaustasoitetta voit käyttää myös ulkona. Se ei sisällä kaseiinia. Korjaustasoite on nopeasti kovettuva ja kuivuva.

Tekniset tiedot

Pääsideaine Erikoissementti
Täyteaine Luonnonhiekka
Lisäaineet Ominaisuuksia parantavia aineita
Vedentarve (l/25kg) 5 - 6
Sekoitusaika Vähintään 2 min
Avoin aika 5 min
Työskentelyaika 15 - 25 min
Menekki (kg/m²/mm) 1,6
Suositeltava kerrospaksuus 5 - 50 mm
Alustan ja ilman minimilämpötila +10 °C
Alustan ja ilman optimilämpötila +15 - +20 °C (vaikuttaa kuivumisaikaan)
Kävelykelpoisuus (+20 °C, 50% RH) n. 1 h
Päällystyskelpoisuus (+20 °C,40% RH) 1 - 3 vrk
Puristuslujuus MN/m2 35
Pakkauskoko 25 kg

Tuotekuvaus

Käsin levitettävä, sementtisideaineinen tasoite betonille, kivi- ja puupinnoille sekä keramiikkalaatoille. Sopii sekä seinä- että lattiapinnoille esim. betonilattioiden, betoniseinien, katon, parvekkeiden sekä portaikkojen korjaukseen. Myös ulkokäyttöön. Kerrospaksuus 5-50 mm. Ei sisällä kaseiinia.

Alustan käsittely

Tarkista alustan kunto. Alustan pitää olla puhdas, kuiva ja kiinteä. Alustan vetolujuuden on oltava >1 MN/m2 . Alustan suhteellinen kosteus ei saa ylittää 95%. Tartuntaa heikentävät aineet (rasva, hiontapöly, matto- ja sementtiliima, vesiliukoinen tasoite jne.) on ehdottomasti poistettava. Suuret epätasaisuudet voidaan paikata esim. Karkeatasoite 500:lla tai ulkona esim.Sementtilaasti S30:llä.Pinta puhdistetaan pölystä ja sen jälkeen tasoitettavalle betonialustalle harjataan tai ruiskutetaan Lakka Dispersio-vesiseos (1 osa Dispersiota : 3 osaa vettä) ennen tasoituksen aloittamista, siten että lammikoita ei synny. Dispersion annetaan kuivua noin ½ tuntia tai kunnes dispersiovesiseoksen valkoinen väri on häipynyt. Erittäin kuivat ja imevät alustat käsitellään dispersiolla kahteen kertaan. Mikäli tasoitetta käytetään useita kerroksia, on niiden väli käsiteltävä Dispersiolla. Ennen Dispersiokäsittelyä on varmistettava, että edellinen kerros on täysin kuiva. Dispersio sitoo pinnalle mahdollisesti jääneen pölyn, parantaa tartuntaa ja estää veden kulkeutumiseen alustaan.

Sekoitus

Säkillinen (25 kg) tasoitetta lisätään koneellisesti sekoittaen 5 - 6 litraan vettä. Mitä vähemmän vettä, sitä nopeampi kuivumisaika. Koesekoituksella voi varmistaa massan sopivuuden. Massan ja alustan lämpötila pitää olla yli +10 °C. Sekoitusaika noin 2 minuuttia. Massan käyttöaika noin 15 – 25 minuuttia. Älä lisää vettä valmiiseen tasoitteeseen.

Työn suoritus

Tasoite levitetään lattialle sekoitusastiasta kauhalla tai muulla vastaavalla. Massaa levitetään liipalla halutulle alueelle. Suojaa viemäri- ym. aukot huolella. Tasoitemassan käyttöaika on noin 15 - 25 min veteen sekoituksesta. Korkea lämpötila lyhentää työaikaa. Tasoitekerroksen enimmäispaksuus on 50 mm. Työvälineet pestään vedellä heti työn päätyttyä. Kovettunut tasoite on poistettava mekaanisesti. Tyhjä paperisäkki voidaan polttaa.

Kuivumisaika

Normaaliolosuhteissa lattia on kävelykelpoinen n. 1 tunnin ja päällystyskelpoinen 1 - 3 vrk kuluttua.

Pintakäsittely

Ennen lattia- tai seinäpäällysteen kiinnitystä täytyy varmistaa, että tasoite on riittävästi kuivunut. Lattiapäällyste voidaan yleensä kiinnittää 1-3 vrk:n kuluttua, riippuen alustan ja ilman kosteudesta, lämpötilasta ja kerrospaksuudesta.

Varastointi

Korjaustasoite varastoidaan kuivassa tilassa irti maasta (lavalla) kosteudelta suojattuna.

Varastointiaika

6 kk. Laadunvalvonta Lakan Betonilla on käytössä sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?