Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Otsoson kylpyhuonekalusteet

Otsoson kylpyhuonekalusteet

Otsoson kylpyhuonekalusteiden mallisto on tyylikäs ja ajaton kokonaisuus, jonka laadukkaita ja selkeälinjaisia kalusteita on helppo yhdistellä moneen . Otsoson kylpyhuonekalusteet ovat erittäin korkealaatuisia ja niissä ovat käytössä vain parhaimmat materiaalit sekä viimeisin helatekniikka. Hidastavien kiskojen ja saranoiden avulla ovet ja laatikot sulkeutuvat pehmeästi ja äänettömästi.

Otsoson kylpyhuonekalusteiden mallistossa on valittavissa monen värisiä, tyylisiä ja eri kokoisia kalusteratkaisuja, mikä mahdollistaa niiden sijoittamisen monen näköiseen ja kokoiseen tilaan. Allaskalusteita voidaan täydentää myös korkeilla kaapeilla, jolloin kylpyhuonekalusteryhmästä saadaan tyylikäs kokonaisuus. Kalusteet toimitetaan valmiiksi kasattuna ja myös allas toimitetaan yhdessä kalusteen kanssa.

Sarokkaan tarjoamasta mallistosta löydät myös kaikki muut Otsoson tuotteet, kuten pesualtaat, tiskialtaat, suihkuseinät ja suihkunurkat sekä tietenkin Witkawood collectionin allaskalusteet ja kaapit. Jos et löydä verkkokaupasta haluamaasi mallia, ota yhteys myyntiimme sillä toimitamme kaikkia Otsoson tuotteita ja malleja.

  • Otsoson Aalto = Laadukkaat AALTO-kalusteet on helppo sijoittaa pieneenkin tilaan. Kalusteiden etusarjaksi on valittavissa valkoinen vetimetön tai vetimellinen tumman harmaa puunsyy ja Riihi. Aalto valumarmorialtaassa on kulutusta kestävä Evermite -pinnoite.
  • Otsoson Aava = Kun haluat todellisen katseiden pysäyttäjän, valintasi on Aava. Altaassa on aivan uudenlainen matta pinta, joka tuntuu miellyttävältä ja näyttää sitäkin paremmalta. Kaapin matalan mitoituksen ansiosta saat kylpyhuoneeseesi ilmavan ja avaran tunnelman. Valittavanasi on kolme tyylikästä ovimallia; Harmaa puunsyy, Riihi ja Valkoinen vetimetön. Aava-kalusteessa on vaimennettu laatikko, joka sulkeutuu pehmeästi ja kätkee sisäänsä runsaasti säilytystilaa.
  • Otsoson Marilyn = Marilyn-sarjan ihastuttava klassinen muotoilu on tehnyt siitä pitkäaikaisen suosikin. Kaapin kätköihin voi mahduttaa paljon tavaraa. Valikoimaan kuuluu kaksi erilaista ovimallia, joista voit valita mieleisesi. Ovissa ja vetolaatikoissa on vaimennus, jotta sinun ei tarvitse kuunnella ovien pauketta aamutoimillasi.
  • Otsoson Meri = MERI-kaluste on tyylikäs ja ajaton ja siinä on käytössä muiden Otsoson-kylpyhuoneryhmien tavoin viimeisintä helatekniikkaa. Valittavissa on kolme tyyliä; moderni, vetimetön valkoinen,puunsävyinen Riihi vetimellä sekä luonnollinen puukuvioinen, tumman harmaa vetimellä. Valitse allaskaapin rinnalle korkea erilliskaappi ja viimeistele ryhmä vaikkapa mallistomme korkealaatuisilla POP-musiikkipeileillä.
  • Otsoson Miniclever = Miniclever ihastuttaa modernilla ja puhdas-linjaisella muotoilullaan. Altaan syvyys on vain 310 mm, joten se soveltuu erinomaisesti myös ahtaisiin tiloihin. Tässä näppärässä tilaihmeessä on kuitenkin yllättävän paljon säilytystilaa. Ovissa ja vetolaatikoissa on vaimennus, joten ne sulkeutuvat pehmeästi.
  • Otsoson Minimeri = Linjakas MINIMERI-kaluste on korkealaatuinen ja se on helppo yhdistellä moneen eri kokoiseen tilaan. Valitse kalusteen väriksi raikas valkoinen, rustiikkinen riihi tai tunnelmallinen tumman harmaa. Minimeri valumarmorialtaassa on kulutusta kestävä Evermite -pinnoite.
  • Otsoson Susa 
  • Otsoson Witkawood =  WitkaWood on suunnittelija Ville Witkan kanssa yhdessä luotu kalustekokonaisuus. Idean pohjana on kotimainen vaneri, joka kulkee läpi kaikkien WitkaWood -tuoteperheen malien läpi. WitkaWood-kylpyhuonemallisto tuo kotiisi skandinaavisen ja hillityn tyylikkyyden. Kauniin koivuvanerin ajattomuus haastaa hetken trendit ja on klassikko modernilla tavalla. WitkaWood-mallistostamme löydät kylpyhuoneryhmien lisäksi myös väliovet, ulko-ovet sekä  Eclisse Pocket Door liukuovituotteet. Mallistolla voit luoda yhtenäisen ilmeen niin keittiöön, kylpyhuoneeseen, säilytysratkaisuihin kuin välioviin.