Laatoitettava kansi Vieser linjalattiakaivo 700mm

Tarjoushinta 750,00 € Normaalihinta 885,00 € / kpl
Varastotuote
Tuotenumero
793489
kpl

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

Vieser

Vieser Line lattiakaivojärjestelmä koostuu kourusta, kannesta sekä asentamiseen tarvittavista osista. Huomioitahan, että kohteeseen ja tarpeisiin sopiva Vieser One lattiakaivo pitää ostaa erikseen.

Suomessa valmistetun Vieser Line sarjan laatoitettava kansivaihtoehto on tyylikäs vaihtoehto silloin kun lattiakaivosta halutaan lähes näkymätön. Laatoitettava kansi voidaan laatoittaa yhteensopivaksi kylpyhuoneen muun laatoituksen/pinnoituksen (esim. mikrosementti, hartsi) kanssa.

Yhteensopivuus kaikkien Vieser One kaivojen kanssa mahdollistaa, että käytössäsi voi olla joko pystykaivo, vaakakaivo tai kuivakaivo, mikä takaa nopean ja helpon asennuksen.

Vieser One kaivojen myötä käytössäsi on myös lattiakaivojen osalta kolme DN32/40 sivuliitäntää helpottamaan lattiakaivon sijoittelua sekä putkiston asentamista.

Voidaan sijoittaa täysin turvallisesti 1.) kiinni seinään 2.) pienellä välimatkalla seinän läheisyyteen tai 3.) keskelle lattiaa. Tuote voidaan sijoittaa asiakasta miellyttävin, visuaalisin perustein, sillä kaikki asennustavat ovat yhtä toimintavarmoja vesieristyksen suhteen.

Soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.

Useita lattiakaivoja on myös mahdollista sijoittaa vierekkäin.

Lattiakaivon vesitiiveys ja toimivuus on todennettu EN 1253-2 standardin mukaisissa testeissä, johon myös Vieser One lattiakaivon tyyppihyväksyntä perustuu.

Vieser One lattiakaivojen ja nestemudossa levitettävien märkätilojen vedeneristeiden yhteensopivuus ja vesitiiveys on todennettu EN 1253-1 standardin mukaisissa testeissä, joihin myös Vieserin tuotesertifikaatit perustuvat.

Yhteensopivuus Vieser One lattiakaivojen kanssa tarjoaa käyttäjälleen helposti irrotettavan vesilukon, joka on helppo puhdistaa ja asentaa takaisin paikoilleen.

Ei sovellu muovimatolle käytettäväksi.

LVI 3317302
EAN 6430066742028

Varastossa jäljellä yksi kappale. Tuotteella ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?