Laminaatti Kronotex Mammut Plus Mountain Oak Beige 4728

55,62 € / pkt
Varastotuote
Tuotenumero
073148
Yksikköhinta 30,90 €
pkt
pkt

Toimitusaika: 5-10 päivää

Toimituskulut alk.: -
Kronotex

Mammut Plus 4728 Mountain Oak Beige on todella kaunis beige / vaaleanruskea tammilaminaatti. Laminaatin yksisauvainen lankkukuosi on rauhallinen, mutta silti eloisa pienine oksakohtineen ja puunsyykuvioineen. Vaalea beige sävy on trendikäs, mutta samalla kotoisan lämmin. Mountain Oak Beige-laminaatti on muiden Mammut Plus-sarjan laminaattien tapaan normaalia leveämpi (24,4cm) ja pidempi (184,5cm) sekä reunaviisteellinen. Leveä ja pitkä lankku lisää entisestään laminaatin näyttävyyttä ja arvokkuutta. Laminaatin voimakas registered emboss-pintakuviointi seuraa tarkasti tammikuviota, joten voit tuntea esim. jokaisen oksakohdan aidon puun tapaan.

Päältä painettavan 5G-lukkopontin ansiosta laminaatti on erittäin helppo ja nopea asentaa perinteisiin taitettavilla päätyponteilla varustettuihin laminaatteihin verrattuna. Tästä syystä Kronotex-laminaatit ovat paljon lattioita asentavien ammattilaisten suuressa suosiossa.

10mm vahva käyttöluokan 33 laminaatti on pinnaltaan lähes naarmuuntumaton (AC5) ja se soveltuu raskaaseenkin julkisen tilan käyttöön, mutta myös laatua arvostavalle kodinsisustajalle. Laminaatin pinta kestää erinomaisesti esimerkiksi lemmikkien kynnet ja korkokengät. Pinta on myös likaa hylkivä, antistaattinen ja erittäin helppo pitää puhtaana. Imurointi ja pyyhintä nihkeällä mopilla riittää puhtaanapitoon. Tavallista paksumpi 10mm lankku tekee lattiasta vankan ja ohuempia laminaatteja hiljaisemman. Laminaatin akustiikkaan ja kestävyyttä voi parantaa huomattavasti entisestään valitsemalla sen kumppaniksi laadukkaan alusmateriaalin kuten Premium Soundin. Mammut Plus-sarjan laminaattien runkomateriaalina käytetään erittäin tiheää kosteussuojattua HDF-levyä, jonka ansiosta se kestää tavallisia laminaatteja paremmin päältä tulevaa kosteutta. 

Saksassa Euroopan suurimmassa laminaattitehtaassa valmistettu laatutuote on myös turvallinen sisäilmalle, eikä se sisällä esim. muovin pehmentimiä. Materiaalina Kronotex-laminaatti on ympäristöystävällinen, sillä se on noin 90%:sti FSC-sertifikoitua puuta. Laminaatti kestää käytössä pitkään ja elinkaaren lopussa se voidaan kierrättää turvallisesti energiajätteenä.

Sivustolla esitettävien tuotteiden hinnat on ilmoitettu neliöhinnoin. Tuotekortissa myynti ja hinta paketeittain.

Laminaatti Kronotex Mammut Plus Mountain Oak Beige 4728 - Tiedot:

  • Käyttöluokka 33 / AC5
  • Laudan koko: 1845 x 244 x 10 mm
  • Pontti: 5G painettava päätypontti. Nopea asentaa
  • Viisteet: neljällä sivulla
  • Soveltuu asennettavaksi lattialämmityksen päälle
  • Pakkauskoko: 1,80m²/pkt
  • Paketin paino: noin 16 kg
  • Takuu yksityiskäytössä 30 vuotta

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?