Lämmityskaapeli Biolan

169,00 € / kpl
Varastotuote
Tuotenumero
150474
kpl

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Biolan

Luonnon vehreys ympärillä antaa meille energiaa, terveyttä ja iloa. Se on myös elinehto meille ja tuleville sukupolville. Siksi tehtävämme on vaalia luontoa. Biolanilla on sitouduttu tekemään vihreitä tekoja – yhdessä sinun kanssas

Lämmityskaapeli biolan - tuotetiedot

  • Teho: max 120 W, min 65 W
  • Tyyppi: teflon-vaippainen, lämpötilan mukaan itsesäätyvä lämmityskaapeli. 
  • Lämmityskaapelin pituus: 3 m
  • Liitäntäjohdon pituus n. 1,8 m
  • Yhteensopiva: Harmaavesisuodatin Basic; Harmaavesisuodatin 70; Harmaavesisuodatin 125

Tuotteet myydään kappaleittain. Lisää ostoskoriin haluttu kappalemäärä. 

Asennus

Biolan Lämmityskaapelin avulla varmistetaan suodattimen toimivuus myös talviolosuhteissa. Kaapeli tulee asentaa suodattimen sisälle ohjeiden mukaisesti. Kaapelin saa kytkeä vain vikasuojattuun pistorasiaan.

Biolan Saunasuodattimeen kaapeli asennetaan Harmaavesisuodatin 70 ohjeiden mukaisesti ja ylimääräinen kaapeli johdetaan purkuputkeen.

Toiminta 

Suodattimen lämpöeristys, jäteveden lämpö sekä pieneliötoiminnasta syntyvä lämpöenergia vähentävät lämmityksen tarvetta. Puhdistamo sietääkin pikkupakkasia, mikäli puhdistamon käyttö on tasaista. Suodattimen jäätyminen ei vahingoita puhdistamoa, jolloin lämmityskaapelia ei ole tarpeen pitää päällä kiinteistön käyttötaukojen aikana.

Lämmitystarpeen tullen kaapeli liitetään pistorasiaan, esim. mökille tultaessa. Kaapelin teho säätyy itsestään suodattimen sisälämpötilan mukaan. Lämmityskaapelin sähkön kulutus ei tämän vuoksi ole suurta.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Lataa PDF

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös: