Lattialauta HLL Mänty Varastokuiva 28X95 Päätypontattu

1,60 € / jm
Varastossa
Tuotenumero
021014

Toimitusaika: 4-5 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

jm

Höylätty mänty lattialauta järeän ja kestävän lautalattian tekoon. Ajaton ja suosittu lattialankku sopii sekä uudis- ja saneerauskohteisiin että moderniin ja perinteiseen mökkiinkin. Erittäin pitkä käyttöikä ja vaivaton käyttö tekevät siitä halutun materiaalin. Pintavärin vaihto on helppoa hionnan ja uusintakäsittelyn yhteydessä.

Mas­sii­vi­puu­lat­tian käyt­töi­kä on erit­täin pitkä ver­rat­tu­na esi­mer­kik­si la­mi­naat­tiin. Paksu lau­ta­lat­tia kes­tää tar­vit­taes­sa usei­ta hion­ta­ker­to­ja, minkä jäl­keen se näyt­tää jäl­leen kuin uu­del­ta. Puu­tuot­tei­den hoito ja yl­lä­pi­to on vai­va­ton­ta. Vanhat peittomaalatut puulattiat voi hioa puhtaaksi ja pintakäsitellä samalla tavalla kuin uusi lattia.

Varastokuiva lattialauta kannattaa valita kohteisiin jotka eivät ole päivittäisessä käytössä ja ympäri vuoden lämmitettyjä. Tällaisia kohteita ovat esim. puolilämpöiset tai kylmät mökit ja varastot. Jos asennuksella ei ole kiire, voidaan lattialautojen antaa kuivua kohteessa huoneenlämmössä muutaman päivän ajan ja odottaa kosteuden poistumista. Näin lauta ei elä kun se on asennettu eikä näin ollen rakoja tai nousuja lattialankkujen saumakohtiin synny.

Varastokuiva lattialauta mäntylattian tekoon
Päätypontattua, joten lattialaudan jatkaminen on helppoa
Laudan pituus vaihtelee
1,60 €/metri
Menekki 11,7 metriä per m2
Neliöhinta 18,72 €/m2
Valmistettu Suomessa

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös