Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Parketti

Parketti

Parketti on suosittu ja yleinen puulattiamateriaali, joka muodostaa lattialle tasaisen, käyttöä ja aikaa kestävän pinnan. Parketti on sisustusmateriaalina ekologinen, hengittävä ja akustisilta ominaisuuksiltaan suotuisa materiaali. Parketin aidon puun luonnollinen ja yksilöllinen kauneus puhuttelee myös sisustajia. Puu parantaa tutkitusti sisäilmanlaatua ja kestää pitkäikäistä käyttöä. Parketeissa puupinnoilla saadaan huonetila tuntumaan lämpimältä, kodikkaalta ja rauhoittavalta. Aidosta puusta tehty parkettilattia on ajaton ja kestää käytössä paremmin kuin useimmat hankintahetkellä halvemmat vaihtoehdot. Aito puinen parketti on mahdollista korjata paikallisesti, esim. hiomalla ja uudelleen lakkaamalla vaurioituneita kohtia lattiassa. Oikein hoidettuna puulattia kestää jopa sukupolvelta toiselle.

Parketti omalla maahantuonnilla parhailta valmistajilta

Valikoimissamme on Parla ja Timberwise parkettien lisäksi omia maahantuomiamme merkkejä ja malleja, kuten Universal Flooring ja käsintehdyt Millesime parketit. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa tai tule meidän myymälään, jossa on aitoja malleja kaikista edustamiemme merkkien tuotteista. Jos et löydä verkkokaupasta etsimääsi parkettia, ota yhteys myyntiin. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi parketteihin liittyen ja autamme sinua valitsemaan oikea parketti.

Valitse oikea parketti helposti mallipalan avulla

Tuotteiden hinnat ovat pakettihintoja. Syötä määrä kenttään haluamasi pakettimäärä ja summaksi muodostuu parketin hinta. Jos haluat tuotteesta näytepalan, ota yhteys myyntiin tai jätä yhteystietosi kyseisen parketin tuotesivun yhteystietolomakkeella. Lähetämme sinulle mallipalan postitse kotiin.