Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Parla

Parla

Parla parketit - korkealaatuisia avainlipputuotteita yli 50 vuoden kokemuksella

Parla-lautaparketit ovat korkealaatuisia, kotimaisia tuotteita, joiden arvostus on tänä päivänä myös kansainvälistä. Laadukas lopputulos saavutetaan ensiluokkaisia raaka-aineita hyödyntäen monen, käsityötäkin vaativan työvaiheen onnistuttua. Koko valikoiman parketeille on yhteistä se, että parkettilaudassa kaikki osat ovat aitoa puuta. Ammattitaidolla valmistettu parketti ei vääntyile tai kieroudu. Valmistuksessa käytettävät liimat, lakat ja öljyt täyttävät tiukat eurooppalaiset normit, ja Parlalle on myönnetty M1-sertifikaatti.

Parketti lattiamateriaalina

Parketti on suosittu ja yleinen puulattiamateriaali, joka muodostaa lattialle tasaisen, käyttöä ja aikaa kestävän pinnan. Parketti siinä käytettävä puu on sisustusmateriaalina ekologinen, hengittävä ja akustisilta ominaisuuksiltaan suotuisa materiaali. Aidon puun luonnollinen ja yksilöllinen kauneus puhuttelee myös sisustajia. Puu parantaa tutkitusti sisäilmanlaatua ja kestää pitkäikäistä käyttöä. Puupinnoilla saadaan huonetila tuntumaan lämpimältä, kodikkaalta ja rauhoittavalta. Aidosta puusta tehty parkettilattia on ajaton ja kestää käytössä paremmin kuin useimmat hankintahetkellä halvemmat vaihtoehdot. Puulattian etuna on myös mahdollisuus korjata syntyneitä vaurioita paikallisesti, esim. hiomalla ja uudelleen lakkaamalla. Oikein hoidettuna puulattia kestää sukupolvelta toiselle. Parketti on aitoa luonnonpuuta kauneimmillaan ja yksilöllisimmillään. Puu on sisustusmateriaalina ympäristöystävällinen ja ekologisesti kestävä vaihtoehto tarjoten luonnetta, lämpöä ja mukavuutta kodin jokaiseen tilaan. Aito puulattia tarjoaa sisustajalle ajatonta estetiikkaa sekä pitkäikäisen kumppanuuden elämän tärkeimmässä paikassa - kodissa. Trendit muuttuvat, mutta aidon puun viehätys ja arvo lattiamateriaalina säilyvät.

Parla parketin rakenne

Kotimainen ParlaFix-parketti on ainutlaatuinen markkinoilla kestävyytensä ja muotovakautensa ansiosta. ParlaFix-parkettilauta muodostuu kolmesta päällekkäisestä toisiaan vahvistavasta kerroksesta, jotka kaikki ovat aitoa puuta. Ainutlaatuinen rakenne on suunniteltu kestäväksi, ja erityisesti niin, että puu pääsee elämään mahdollisimman vähän. Parkettilaudan muotopysyvyyteen ja -vakauteen vaikuttaa myös valmistusprosessissa optimaalisiksi säädetyt puun kosteusominaisuudet. Parkettilaudan neljällä sivulla on asennusta helpottava ja nopeuttava lukitseva pontti. Parketti asennetaan uivaksi lattiaksi, parkettilaudat lukittuvat toisiinsa lukkopontin ansiosta. Erinomaisen kulutuskestävyyden takaamiseksi lattialauta on kuuteen (6) kertaan pintakäsitelty turvallisella ja edistyksellisellä lakalla.

Avainlipputuote yli 50 vuoden kokemuksella

Parla-parketit ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja niitä valmistetaan yli 50 vuoden kokemuksella. Tuotteiden laatu on ensiluokkaisten raaka-aineiden, vuosikymmenien tuotekehityksen ja tinkimättömän ammattitaidon ansiota. Parkettien valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota raaka-aineiden ja tuotantoprosessin ympäristöystävällisyyteen. Raaka-aineet hankitaan tunnetuilta, pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta, jotka ovat sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin. Parla-parketeille on myönnetty PEFC-merkin käyttöoikeus.

Parlan parketit toimitetaan asiakkaalle kahden viikon sisällä tilauksesta. Express tuotteet on mahdollista toimittaa heti.

Suuremmat kohteet ja projektit

Tarjoamme tällä hetkellä kotimaiset Parla- parketit urakkakohteisiin nopealla toimituksella ja takuu hinnoin. Suuria urakkakohteita ovat ne, jotka kokonaisparkettimäärältään ylittävät 600m² pinta-alan. Parlan rakenne mahdollistaa yhdenkin pintasäleen vaihtamisen, jos lattiassa on myöhemmin korjattavaa tai paikattavaa. Tämä antaa varmuutta työskentelyyn, eikä työmaalla tarvitse varoa yltiömäisesti. Kiinteä neliöhinta sisältää toimituksen kohteisiin min. 3 lavan erissä (n. 300m²). Tuotekohtaista minimimäärää ei ole, kun kokonaismäärä / lähetys on n. 300m². Viimeinen toimitus voi olla kuinka pieni tahansa ja näin rakennusliikkeelle ei jää turhaa tavaraa varastoon.

Tällä hetkellä urakkakohteisiin tarjottavat tuotteet ovat (kysy hintaa henkilökohtaiselta myyjältäsi):

  • Tammi Nature 3-s lakattu
  • Tammi Loft 3-s lakattu
  • Tammi Select 3-s lakattu
  • Tammi Soprano 3-s mattavalkolakattu
  • Tammi Loft Soprano 3-s mattavalkolakattu
  • Tammi Harmony 3-s harmaa, mattalakattu
  • Saarni Soprano 3-s mattavalkolakattu
  • Saarni Rustikal Soprano 3-s mattavalkolakattu
  • Alusmateriaali Provent (sis. askeläänieristys + kosteussulku)