Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Wicanders


Wicanders vinyylikorkki - Vinyylin ja korkkilattian ylellinen yhdistelmä

Wicanders vinyylikorkin ylellisten kuosien ja vaikuttavien kohokuvioisten tekstuurien yhdistelmä luo ennennäkemättömän realistisen tuntuisen lattian. Vinylcomfort-sarjan antistaattinen ja likaa hylkivä pintakerros tarjoaa miellyttävän lattiavaihtoehdon etenkin allergioista kärsiville. Runkokerroksen askeliskuvaimennuskyky vähentää jalkoihin, selkään ja niveliin kohdistuvaa rasitusta mahdollistaen ainutlaatuisen miellyttävän tunteen. Lattian korkkikerroksilla on tärkeä tehtävä lattian lämmöntunnun parantamisessa. Korkin ainutlaatuisen lämmönsitomiskyky mahdollistaa tasaisen lämpötilan läpi vuoden varmistaen miellyttävän asuinympäristön ja säästäen samalla lämmitysenergiaa. Lämmönsitomiskyvyn lisäksi korkin eräistä luonnollisista ominaisuuksista on sen toimiminen äänieristeenä. Korkista valmistetun kerroksen ansiosta, Vinylcomfort-sarjan lattiat ovat äärimmäisen hiljaisia ja vähentävät äänen kulkeutumista huoneesta toiseen, mahdollistaen hiljaisemman sekä rauhallisemman asumisympäristön juuri Sinulle.

Ylivertaisuutta lattianpäällysteissä

Amorim Revestimentos, maailman johtava korkkilattiavalmistaja, on uranuurtaja ympäristöystävällisten lattiaratkaisuiden kehittämisessä päämääränään parantaa asumisviihtyvyyttä vahingoittamatta ympäristöä. Alan pioneerina sekä korkeasta laadustaan tunnettu Amorim Revestimentos tuotemerkkeineen on maailmanlaajuinen yritys, jolla on edustajia yli 50:ssä maassa. Amorim Revestimentosin korkealaatuinen Wicanders-tuotemerkki on valmistanut lattianpäällysteitä jo vuodesta 1868 alkaen pohjaten innovaationsa ympäristön puhtaimpiin arvoihin sekä alan uusimpiin innovaatioihin perustuvien tuotantotekniikoiden käytön, yhdistääkseen korkean laadun, ympäristöystävällisyyden sekä tyylikkyyden tuotteissaan. Wicanders®:n maine korkealaatuisten sekä samalla miellyttävien lattiaratkaisuiden toimittajana on lyömätön. Seuraten uusimpia sisustustrendejä yhtiö tarjoaa sekä asumiskäyttöön että kaupalliseen käyttöön tarkoitettuja tuoteryhmiä.

Korkki – Todellinen luonnonihme!

Korkkia saadaan korkkitammen kaarnasta, joka kuoritaan vuosittain käsin vahingoittamatta itse puuta. Uusi kaarna kasvaa puuhun vuosittain tehden korkista todellisen uusiutuvan luonnonvaran ja tästä syystä korkkia voidaan pitää ihanteellisena raaka-aineena kestävän kehityksen kannalta.

Korkilla on monia uniikkeja sekä verrattomia ominaisuuksia, joita taitavimmatkaan ihmiset eivät ole pystyneet synteettisesti kopioimaan tai parantelemaan. Korkin kaarnan pinnalla on 40 miljoonaa korkkisolua neliösenttimetriä kohden muodostaen niin sanotun ”mehiläiskennostorakenteen”, jonka tehtävänä on suojella puuta rajuilta sää - ja lämpötilanvaihteluilta. Kaarnan jokainen solu toimii eräänlaisena pienoiskokoisena lämpöeristeenä tarjoten lattianpäällystekäytössä standardien ylittävät ääni – ja tärinävaimennukset.

Nämä luonnon tarjoamat ominaisuudet tekevät korkista ihanteellisen vaihtoehdon lattianpäällysteeksi, sillä sen ääntä vaimentavan rakenteen lisäksi se tarjoaa vuodenajasta riippumatta tasaisen lämmön jonka päällä on miellyttävä kävellä