Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Vinyylilankku

Kährs-vinyylilankkujen luonnolliset puu- ja kivikuosit ovat syntyneet vahvan skandinaavisen design-perinteen tuloksena – ne ovat ajattomia ja huokuvat nykyaikaista eleganssia. Sävyvaihtoehdot ulottuvat raikkaista vaaleista tunnelmallisen tummiin, jolloin voit valita jokaiseen kotisi huoneeseen halutun tunnelman luovan lattian.

SUUNNITELTU KESTÄMÄÄN

Kährs Luxury Tiles -vinyylilankut ovat suunniteltu kestämään jokapäiväistä elämää. Tämän vuoksi lattialla on pitkä käyttöikä. Lautojen jäykkä runkorakenne ja kestävä lukkopontti takaavat rakenteen erinomaisen vakauden. Keraaminen pintakäsittely tekee lattiasta hyvin naarmuja ja kolhuja kestävän. Vinyylilankkujen rakenne on myös vedenkestävä, jolloin roiskevesi ei vahingoita lattiaa.

HELPPO ASENTAA

Kährs-vinyylilankkujen asennus on niin helppoa, että voit tehdä sen myös itse. Asentamista nopeuttaa 5G-lukkopontti, joka yhdessä laudan jäykän runkorakenteen kanssa takaa lattian vakauden. Lattian hyvät askelääntä eristävät ominaisuudet auttavat rauhallisen tilan luomisessa. Kährsvinyylilankut sopivat asennettavaksi yhdessä lattialämmityksen kanssa, joka edelleen lisää kotisi viihtyisyyttä

HELPPOHOITOINEN

Kährs-vinyylilankut ovat erittäin helppohoitoisia. Keraaminen pintakäsittely tekee lattiasta helposti puhdistettavan ja siivous on vaivatonta märällä mopilla tai liinalla sekä tavanomaisilla puhdistusaineilla. Pintakäsittely tekee lattiasta myös hyvin päivittäistä kulutusta kestävän ja estää lian pinttymisen.

TURVALLINEN JA HILJAINEN

Vietämme suurimman osan vapaa-ajastamme sisätiloissa, joten on erittäin tärkeää, että myös kotimme sisäilma on terveellistä ja valitut sisustusmateriaalit ovat turvallisia. Tämän vuoksi Kährs Luxury Tiles -vinyylilankut ovat täysin ftalaattivapaita ja M1-hyväksyttyjä. Asumismukavuutta lisää myös Kährs-vinyylilankkujen askelääntä eristävä rakenne sekä jalan alla miellyttävältä tuntuva pinta.