Liimapuu 90X90

12,50 € / jm
Tilaustuote
Tuotenumero
027201

Toimitusaika: Ilmoitetaan tarjouksessa

TILAUSTUOTE – PYYDÄ TARJOUS

Toimituskulut alk.: -

Liimapuu 90X90 koostuu höylätyistä, toisiinsa liimatuista ja syynsuuntaisista lamelleista. Valmistuksessa käytetään parasta kotimaista kuusisahatavaraa ja liimana vaaleaa säänkestävää melamiiniliimaa. Liimapuulla pystytään tarvittaessa tekemään pitkiä jännevälejä mm. ala-, väli- tai yläpohjiin. Liimapuuta käytetään rakennesuunnitelman mukaan vaakapalkkina tai pystytolppana pientalojen, hallien ym. rakennusten kantavissa rakenteissa.

Liimapuusta saadaan aikaan näyttäviä ja kestäviä kantavia rakenteita. Kauniin pintansa ansioista liimapuu toimii samalla myös sisustuselementtinä. Liimapuu soveltuu erinomaisesti monenlaisiin kohteisiin ja keveytensä ansiosta sitä suositaan myös korjausrakentamisessa. Liimapuu on kevyt ja kestävä materiaali, jonka kantokyky on huomattavasti parempi kuin tavallisen sahatavaran. Liimapuu on myös mittatarkkaa ja säilyttää muotonsa vuodesta toiseen.

Liimapuu toimitetaan aina määrämittaisena asiakkaan tarpeen mukaan. Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin laskemme liimapuulle tarkan hinnan ja rahdin postinumeron mukaan.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?