Lipputanko 11M Nordic

450,00 € / kpl
Varastotuote
Tuotenumero
150802
kpl

Toimitusaika: Vain nouto

Toimituskulut alk.: -
Alin hinta edellisen 30 päivän aikana: 449,00 €
Flagmore

Flagmore Nordic -lipputanko on valmistettu valkoisesta, läpivärjätystä lujitemuovista. Lipputanko on kevyt, kestävä ja helppohoitoinen. Sääolosuhteiden kuten auringonvalon, kosteuden ja lämpötilan vaihtelut eivät vaikuta lujitemuovin ominaisuuksiin. Tangon valkoinen väri säilyy kauniina eikä tankoa tarvitse maalata. Vuosihuolloksi riittää pesu ja narun kunnon tarkastus tai vaihto muutaman vuoden välein tarvittaessa. 

Flagmore Nordic -lipputangon vakionuppi on hopeanvärinen ja sipulinmuotoinen. Nuppi valmistetaan akryylimuovista ja metalloidaan, joten se säilyttää erinomaisesti värinsä säänvaihteluista huolimatta. Lipputangon jalusta on korroosionkestävää, kuumasinkittyä terästä ja sen yläosa on laminoitu lipputankoon kiinni. Jalustan kiinnityspultit soveltuvat sekä betonivalu- että kalliokiinnitykseen. Vaihtoehtoisesti voit hankkia asennukseen maaruuvin, jonka avulla lipputanko on mahdollista asentaa nopeasti pehmeään maaperään kuten sora- ja savimaahan, edellyttäen että maata on 120 cm:n syvyydeltä.

Pakettiin kuuluu tangon lisäksi aina myös varustepaketti, joka sisältää asennustarvikkeet: nuppin, lippunarun, knaapin, lippulukot, tartuntajalustan (eli betoniankkurit, saranalevyn ja mutterisarjan) sekä asennusohjeen.  Flagmore on Euroopan suurin lasikuituisten lipputankojen valmistaja. Referenssinä muun muassa Lontoon ja Sotshin Olympialaiset. Flagmore Nordic -lipputangolle myönnetään 10 vuoden takuu.

  • Lujitemuovista valmistettu lipputanko
  • Helppohoitoinen, kestää hyvin vaihtelevia sääolosuhteita
  • Pituus 11 m
  • Tangon alahalkaisija 140 mm, ylähalkaisija 65 mm
  • Paino 30 kg
  • Väri valkoinen
  • Tankoon sopii Suomen lippu 011 (Huom! Lippu ei sisälly lipputankotoimitukseen)
  • 10 vuoden takuu


Toimitusaika: Tuotetta heti varastossa

Toimitustapa: Vain nouto

Toimituskustannukset: Ilmainen nouto

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?