Liukuovipaketti 1100x2120mm sileä valkoinen, seinäkiinnitys

Tarjoushinta 360,00 € Normaalihinta 400,00 € / kpl
Varastotuote
Tuotenumero
400538
kpl

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

Saaristo Ovet

Liukuovipaketti, mikä sisältää kaiken tarvittavan valmiin oviaukon muuttamiseksi liukuovella toimivaksi tilanjakajaksi tai suljetuksi erilliseksi huoneeksi. Liukuovi on tyylikäs ja tilaa säästävä ratkaisu ahtaisiin ja haastaviin tiloihin. Paketti koostuu valkoisesta sileästä kennorakenteisesta 42mm paksusta HDF pinnoitetusta ovilevystä, joka on valmistettu samoilla standardeilla kuten normaali väliovi tai sisäovikin. Pakettiin kuuluu myös laadukas Rocan valmistama seinäkiinnitteinen alumiininen kisko (2100 tai suositus 3000 mm) sekä tämän eteen suojaksi tuleva valkoinen alumiininen peitelevy sekä päätypalat, jotka estävät kiskon näkymisen ja tekevät kokonaisuudesta viimeistellyn näköisen. Valittavana on kolme erilaista vedintä jotka tulevat paketin mukana oven molemmille puolille. Vetimet toimitetaan irrallaan, sillä vedinmalleja on useita eikä niitä voida tästä syystä asentaa etukäteen.

Asentaminen

Liukuovi liikkuu ylhäällä kiskossa olevan pyörästön avulla äänettömästi ja vaivattomasti (sisältyy hintaan) eikä yläkiskon ansiosta lattiaan tarvitse asentaa tai porata mitään ylimääräistä. Lattiaan asennetaan ainoastaan erittäin pieni ja huomaamaton musta ohjuri, joka pitää oven oikeassa asennossa ja estää sivuttaisliikkeen ja heilumisen. Ohjuri ei näy oven alta ja se sisältyy myös toimitukseen. Paketin mukana tulevat vetimet tulevat irrallaan ja ne on asennettava itse.

Ovi soveltuu 1000 x 2100 mm kokoiseen aukkoon tai sitä pienempään. Huolehdi, että kiskolle riittää vieressä tilaa ja, että liukuovilevy mahtuu kulkemaan pois oviaukon edestä melkein kokonaan.

- Tyylikäs ja tilaa säästävä ratkaisu ahtaisiin ja haastaviin tiloihin
- Koko: 1100 x 2120 mm ( 2100mm korkeassa aukossa ovilevy peittää koko näkymän )
- Rakenne: Kennorakenteinen kevytovi
- Pinta: HDF -pinnoitettu valkoiseksi maalattu sileä liukuovilevy
- Paketti sisältää: Kiskon, pyörästön, 2kpl vetimiä, lattiaohjurin sekä peitelevyn ja päätypalat

Vedinmallit

- Pyöreä kuppivedin, harjattu teräs: Habo 10739
- Pyöreä kuppivedin, valkoinen: Habo 10738
- Suorakaide kuppivedin, kromi: Abloy DF402

Vinkki: Myös kattokiinnitteisen kiskon voi asentaa seinään kiinnittämällä ensin seinään runkopalkki ja tämän jälkeen kiinnittämällä kisko runkopalkin alapuolelle. Runkopalkin voidaan tämän jälkeen verhoilla halutulla sisustukseen sopivalla tavalla. 

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Lataa PDF
pdf
(Koko: 1.6 MB)
Liukuoven asennusohje, seinäkiinnitys

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös:

Pariovi Saaristo Bockholm 1R  valkoinen
Tarjoushinta 723,00 € Normaalihinta 840,00 € / kpl
Väliovi Forte Line 1-P Valkoinen
Tarjoushinta 195,00 € Normaalihinta 230,00 € / kpl
Väliovi Forte Line 1-R Valkoinen
Tarjoushinta 211,80 € Normaalihinta 235,00 € / kpl