Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Keskuspölynimuri Puzer

Keskuspölynimuri Puzer

Keskuspölynimuri Puzer - Puhtaan kodin puolesta

Puzer on järkevä valinta uuteen omakoti-, rivi- tai jopa kerrostaloon. Puzer-mallistosta löydät varmasti taloosi sopivan imurimallin. Voit valita joko huippumodernin ja tehokkaan Ainon, kompaktin Eeva2n tai perinteisen Oivan. Erityisesti rivi- ja kerrostalohuoneistoihin on suunniteltu pieni ja tehokas Puzer Easy2. Puzer on yksi keskuspölynimuriteknologian johtavia kehittelijöitä. Monet innovaatiot, kuten ympäristöystävällisemmästä muovista varustetut liimavapaat pölyputkistot tai hiljaiset ja tehokkaat läpipuhaltavat moottorit ovat ensimmäisinä otettu käyttöön Puzerissa. Pölypussiteknologian hyödyntämisessä keskuspölynimureissa olemme edelläkävijöitä. Sarokkaan mallistosta löydät heti kaikki keskuspölynimurin keskusyksiköt, siivousvälinesarjat sekä putkipaketit. Toimimme Puzerin virallisena jälleenmyyjänä ja kauttamme saat helposti myös huollot, varaosat ja korjaukset. Tervetuloa tutustumaan malleihin myymälässämme.

Miksi keskuspölynimuri?

Kodin sisäilma vaikuttaa merkittävästi asumisviihtyisyyteen ja unenlaatuun. Huonoon sisäilmaan on monia syitä, joskus yksinkertaisesti liian vähäinen siivous ja siivousvälineiden suodattimien likaisuus. Tutkitusti paraskin perinteinen pölynimuri nostattaa poistopuhalluksen takia hienojakoisinta, ja allergikoille kaikkein haitallisinta, pölyä ilmaan, josta se seuraavien tuntien aikana laskeutuu uudelleen lattiapinnoille ja huonekaluille. Siivouksen lopputulos jää heikoksi. Keskuspölynimurin imemä ilma johdetaan talosta ulos, jolloin siivoustulos on parempi ja huoneilma pysyy kauemmin puhtaana ja raikkaana.

Arki on kiireistä eikä talotekniikka kaikkia kiinnosta

Keskuspölynimurin etuna on paitsi siivoustulos, myös käytön mukavuus. Pehmeä, kevyt imurin letku, joka kulkee notkeasti mukana, ilman että itse imuri kolahtaa ovenkarmiin, sohvanjalkaan tai eteisen naulakkoon. Letku, joka liikahtaa pienellä nykäisyllä ja soljuu keittiön pöydän alta mukavasti.

Siivouksen sujuvuudessa tehot ratkaisevat

Puzerin keskuspölynimureissa imutehoa riittää, ja tarvittaessa sitä voi säätää suoraan kahvasta. Paitsi imuroijalle, Puzer on ystävällinen myös lähiympäristölleen. Keskuspölynimuri on jo luonnostaan tavanomaisia pölynimureita hiljaisempi ja Puzer on markkinoiden hiljaisimpia. Imurointi Puzerilla ei rasita korvia eikä hermoja.

Kestävä tuote on myös hinnaltaan edullinen

Puzer-keskuspölynimuri on suunniteltu kestämään kymmeniä vuosia ja varaosien sekä lisävarusteiden saatavuus on taattu. Siksi Puzer on paitsi edullinen, myös ympäristöystävällinen hankinta. Kaikilla malleilla on viiden vuoden täysi takuu. Siivousvälineillä ja muilla varusteilla on vuoden takuu. Pitkän käyttöajan jälkeenkin Puzer-imureihin on saatavissa kattavasti varaosia. 

Miten valitsen oikean mallin ?

Rivitaloon ensisijainen valinta on muotoilultaan tyylikäs ja kooltaan pieni Puzer Eeva2, ulospuhalluksella varustettu tehopakkaus. Se on kätevän kokonsa ansiosta helppo sijoittaa pienempäänkin huoneistoon.

Kerros- ja rivitaloasunnon imurointihuolet ratkaisee markkinoiden hiljaisimpiin kuuluva Puzer Easy2. Se sopii kohteisiin, joihin ulospuhallusta ei helposti voida rakentaa, sillä sen poistoilma ohjautuu vesipestävän HEPA-suodattimen kautta, eikä erillistä poistoilmaputkea tarvita. Pestävä HEPA 12 –allergiasuodatin kerää noin 99 % kaikista haitallisista hiukkasista 0,15 mikrometrin kokoon saakka. Easy2 on paitsi markkinoiden hiljaisimpia, myös tehokkaimpia imureita.

Molempien imureiden erikoisominaisuutena on suuri kahdeksan litran pölypussi, jonka läpi imurin ilmavirta kulkee. Voimakas imuilmavirta tiivistää pölyä, joten imureiden pölypussiin mahtuu jopa 60 l pölyä eli noin kolme kertaa tavallisen keskuspölynimurin säiliön verran. Käytöstä riippuen pölypussin vaihtoväli on jopa 6-12 kuukautta. Voimakas imuilmavirtaus ohjaa pölyä niin, että pölypussillinen keskuspölynimuri säilyttää imutehonsa aina siihen asti, kunnes pussi on täynnä.

Vanhakin talo tarvitsee uuden imurin

Puzer keskuspölynimurit ovat helposti asennettavissa myös vanhempaan taloon. Puzer Ainon teho riittää mainiosti suureenkin kotiin. Aino on oikea ratkaisu vanhan keskuspölynimurin tilalle imuria uusittaessa.

Eeva2 ja Easy2 -mallit ovat erityisen soveltuvia jälkiasennuksiin kompaktin kokonsa takia. Pölypussillisuus tuo näihin malleihin helppouden lisäksi muitakin etuja: Ne voidaan asentaa asuintilojen puolelle - kodinhoitohuoneeseen, siivouskomeroon tai jopa wc-tilaan tai tai eteisen kaappiin. Sillä siisti.