Finnfoam

Märkätilalevy Finnfoam Tulppa 12,5 x 600 x 2600mm suorareunainen

49,90 € / levy
Varastossa
Tuotenumero
081510

Toimitusaika: 4-5 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

levy

Tulppa märkätilalevyä voidaan käyttää sekä rakennuslevynä että vedeneristeenä. Levyn rakenne perustuu umpisoluisesta, vesitiiviistä ja homehtumattomasta Finnfoam XPS -eristeestä sekä pintakerroksesta, joka on vahvistettu lasikuituverkolla sekä erikoissementtilaastilla. Erikoissementtilaastin tehtävänä on jäykistää levy ja luoda vakioitu tartunta-alusta laattojen kiinnityslaastille. Ulkoseinärakenteissa Finnfoam-ydin toimii veden- ja lämmöneristeenä sekä höyrynsulkuna. Tulppa-levyllä on erittäin korkea vesihöyrynvastus, kosteudensietokyky sekä puristuslujuus. Märkätilaratkaisu on CE-merkitty ETA-hyväksynnän kautta. Tulppa-märkätilaratkaisun kanssa yhteensopiviksi testatut tiivistystuotteet ja laattalaastit löytyvät Ardex:lta, Casco:lta, Schönox:lta, Fescon:lta, Kiillolta ja Weber:lta.

Levy on suorareunainen ja se on suunniteltu asennettavaksi pystyyn, poiketen näin muista levypaksuuksista, joiden asennustapa vaakaan pontilla nopeuttaa asentamista merkittävästi.

Märkätilalevyjen helppo työstettävyys, keveys ja asennuksen nopeus säästää märkätila-asentajien työaikaa useita päiviä. Levyjen leikkaaminen sopiviin kokoihin käy helposti mattoveitsellä, käsisahalla sekä esim. pistosahalla. Laatoitusvalmista kylpyhuoneen seinää syntyy ammattilaiselta jopa 10 - 15 m² tunnissa. Kevyttä levyä on myös vaivaton siirrellä työkohteessa yksinkin. 

Vedeneristäjältä säästyy reilusti aikaa, kun rakennuslevyille ei tarvitse sivellä erikseen vedeneristettä ja odottaa sen kuivumista. Tulppa-märkätilalevyn päälle voidaan suoraan laatoittaa heti nurkkiin ja läpivienteihin tulevien vedeneristeiden kuivuttua.

Lämmönjohtavuus λ Declared

  • Suorareunainen 12,5 mm 0,033 W/mK
  • Vedenimeytyminen (Finnfoam-ydin) < 0,7 t%
  • Vesihöyryn läpäisevyys kg / (m s Pa) < 1,5 x 10ˉ¹²
  • Kapillaarisuus 0
  • Paloluokka NPD
  • Lämmönlaajenemiskerroin 0,07
  • Käyttölämpötila -50 … +75 C°
  • Sisäilman päästöluokitus M1

Tuote myydään levyittäin

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös