Märkätilalevy Finnfoam Tulppa 50 x 600 x 2600mm puolipontti

69,00 € / levy
Varastotuote
Tuotenumero
081512
levy

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
Finnfoam

Tulppa märkätilalevyä voidaan käyttää sekä rakennuslevynä että vedeneristeenä. Levyn rakenne perustuu umpisoluisesta, vesitiiviistä ja homehtumattomasta Finnfoam XPS -eristeestä sekä pintakerroksesta, joka on vahvistettu lasikuituverkolla sekä erikoissementtilaastilla. Erikoissementtilaastin tehtävänä on jäykistää levy ja luoda vakioitu tartunta-alusta laattojen kiinnityslaastille. Ulkoseinärakenteissa Finnfoam-ydin toimii veden- ja lämmöneristeenä sekä höyrynsulkuna. Tulppa-levyllä on erittäin korkea vesihöyrynvastus, kosteudensietokyky sekä puristuslujuus. Märkätilaratkaisu on CE-merkitty ETA-hyväksynnän kautta. Tulppa-märkätilaratkaisun kanssa yhteensopiviksi testatut tiivistystuotteet ja laattalaastit löytyvät Ardex:lta, Casco:lta, Schönox:lta, Fescon:lta, Kiillolta ja Weber:lta.

Märkätilalevyjen helppo työstettävyys, keveys ja asennuksen nopeus säästää märkätila-asentajien työaikaa useita päiviä. Pontillisten Tulppa-levyjen patentoitu asennustapa helpottaa asentamista ja pontattu reunaprofiili varmistaa sauman vesitiiveyden. Levyjen leikkaaminen sopiviin kokoihin käy helposti mattoveitsellä, käsisahalla sekä esim. pistosahalla. Laatoitusvalmista kylpyhuoneen seinää syntyy ammattilaiselta jopa 10 - 15 m² tunnissa. Kevyttä levyä on myös vaivaton siirrellä työkohteessa yksinkin.

Vedeneristäjältä säästyy reilusti aikaa, kun rakennuslevyille ei tarvitse sivellä erikseen vedeneristettä ja odottaa sen kuivumista. Tulppa-märkätilalevyn päälle voidaan suoraan laatoittaa heti nurkkiin ja läpivienteihin tulevien vedeneristeiden kuivuttua.

Märkätilalevy Finnfoam Tulppa 50 x 600 x 2600mm puolipontti - Tuotetiedot:

  • Puolipontillinen
  • Lämmönjohtavuus λ Declared: 0,035 W/mK
  • Vedenimeytyminen (Finnfoam-ydin) < 0,7 t%
  • Vesihöyryn läpäisevyys kg / (m s Pa) < 1,5 x 10ˉ¹²
  • Kapillaarisuus 0
  • Paloluokka NPD
  • Lämmönlaajenemiskerroin 0,07
  • Käyttölämpötila -50 … +75 C°
  • Sisäilman päästöluokitus M1

Tuote myydään levyittäin. Lisää ostoskoriin haluttu levymäärä.

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen ostivat myös: