PP-TUOTE

Neliökansi Pallo rst 197x197

29,00 € / kpl
Varastossa
Tuotenumero
793503

Toimitusaika: 4-5 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

kpl

Neliökansi Pallo kannet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Saatavilla on viisi vakiomallia, joista kaksi sopii myös viemärin poistoputkelle. Nämä vakiomallit on saatavilla ruostumattomasta teräksestä sekä pulverimaalattuna kolmessa värissä: valkoinen, tumman harmaa ja hiekka.

Lisäksi on saatavilla neljä design-mallia ruostumattomasta teräksestä valmistettuna.

PP-Tuotteen upeat LATTIAKAIVON KANNET ovat kotimaisia ja kestäviä. Laajasta valikoimasta löytyy tällä hetkellä kolme vakiomallia ja 15 raikasta design-mallia, joilla luot sisustukseesi persoonallisen viimeistelyn. Vakiomallit Pallo, Apila ja Sunrise sopivat myös viemärin poistoputkelle. Kansimalli on vaihdettavissa asennuksen jälkeen.

Lattiakaivon kannet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Vakiomallit Pallo ja Apila ovat saatavilla myös maalattuina valkoisiksi tai tummanharmaiksi. Lattiakaivon kannen mukana tulee muovinen asennuskehys. Saatavilla on lisäksi asennusta helpottava epäkesko-asennuskehys.

PP-Tuotteen lattiakaivonkansien lujuudet on testattu 130 kg asti. Samassa yhteydessä on testattu myös virtausten määrät eri kansimalleilla. Lattiakaivon kansien virtauksien täytyy olla vähintään 0,8 l/s, jotta ne täyttävät vaadittavat tyyppihyväksynnät (SFS-EN 1253-2. 2006). 

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Olet arvostelemassa: Neliökansi Pallo rst 197x197

Muista myös