Neliökansi Tähkä 197X197x4 RST

Tarjoushinta 49,50 € Normaalihinta 55,00 € / kpl
Varastotuote
Tuotenumero
793546
kpl

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut alk.: -
LVI-Pörssi

on RST-Design lattiakaivon kannet, tarkoitettu lattiakaivollisen tilan laatoituksen yhteyteen asennettavaksi esteettiseksi, sekä suojaavaksi osaksi lattiakaivoa. Kehyksen on muodon ja mitoituksen vuoksi se on erityisen helppo asentaa lattiaan pitävästi ja sopivaan korkoon laatoituksen kanssa, ilman että vesi patoutuisi kehyksen ympärille. RST materiaalista valmistettu kehys kestää hyvin kulutusta ja tarvittaessa kannen voi vaihtaa toiseen tilanteen tai kalustuksen mukaan.

Käyttökohteet

RST-Design lattiakaivon kannet on tarkoitettu lattiakaivollisen tilan laatoituksen yhteyteen asennettavaksi esteettiseksi, sekä suojaavaksi osaksi lattiakaivoa. Kehyksen on muodon ja mitoituksen vuoksi se on erityisen helppo asentaa lattiaan pitävästi ja sopivaan korkoon laatoituksen kanssa, ilman että vesi patoutuisi kehyksen ympärille. RST materiaalista valmistettu kehys kestää hyvin kulutusta ja tarvittaessa kannen voi vaihtaa toiseen tilanteen tai kalustuksen mukaan.

Käyttötarkoitus

  • RST-Lattiakaivon kannen tarkoituksena on ohjata valumavedet lattiakaivoon, suojata lattiakaivoa ja vesieristystä, sekä tehdä sisustuksellinen elementti lattiaan
  • RST-Lattiakaivon kannen rei´ityksessä on otettu huomioon lattiakaivon standardi EN-1253-2 vaatimukset

LVI Pörssi koodi: 3316786


Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?