LVI-Pörssi

Neliökansi Tähkä 197X197x4 RST

Tarjoushinta 29,00 € Normaalihinta 55,00 € / kpl
Varastossa
Tuotenumero
793533
Alk. 1,70 € / kk

Tilaa nyt, maksa myöhemmin!

Toimitusaika: 4-5 päivää

Tarjous

Tarjous voimassa 23.4.2019 asti

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

kpl

on RST-Design lattiakaivon kannet, tarkoitettu lattiakaivollisen tilan laatoituksen yhteyteen asennettavaksi esteettiseksi, sekä suojaavaksi osaksi lattiakaivoa. Kehyksen on muodon ja mitoituksen vuoksi se on erityisen helppo asentaa lattiaan pitävästi ja sopivaan korkoon laatoituksen kanssa, ilman että vesi patoutuisi kehyksen ympärille. RST materiaalista valmistettu kehys kestää hyvin kulutusta ja tarvittaessa kannen voi vaihtaa toiseen tilanteen tai kalustuksen mukaan.

Käyttökohteet

RST-Design lattiakaivon kannet on tarkoitettu lattiakaivollisen tilan laatoituksen yhteyteen asennettavaksi esteettiseksi, sekä suojaavaksi osaksi lattiakaivoa. Kehyksen on muodon ja mitoituksen vuoksi se on erityisen helppo asentaa lattiaan pitävästi ja sopivaan korkoon laatoituksen kanssa, ilman että vesi patoutuisi kehyksen ympärille. RST materiaalista valmistettu kehys kestää hyvin kulutusta ja tarvittaessa kannen voi vaihtaa toiseen tilanteen tai kalustuksen mukaan.

Käyttötarkoitus

  • RST-Lattiakaivon kannen tarkoituksena on ohjata valumavedet lattiakaivoon, suojata lattiakaivoa ja vesieristystä, sekä tehdä sisustuksellinen elementti lattiaan
  • RST-Lattiakaivon kannen rei´ityksessä on otettu huomioon lattiakaivon standardi EN-1253-2 vaatimukset

LVI Pörssi koodi: 3316786


Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Olet arvostelemassa: Neliökansi Tähkä 197X197x4 RST