Organoid tuoksuva sisustuslevy Wildspitze

189,00 € / m²
Tilaustuote
Tuotenumero
400726
pkt

Toimitusaika: 5-6 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

Organoid

Organoid® tuoksuva sisustuslevy on ekologinen luonnon raaka-aineista valmistettu koristepinnoitelevy, jolle on ominaista materiaalien luonnollisuus ja aitous. Aitojen materiaalien ja 100% biologisten sideaineiden avulla on luotu liuotinvapaa ja myrkytyn tuote. Tämä on ainoa tapa saavuttaa tämä ainutlaatuinen ulkonäkö, aito tuoksu, luonnollinen tunne ja näyttävyys.

Tuoksuvat Organoid sisustuslevyt ovat mainio keino luoda tehostettavaan pintaan eloa ja tunnetta. Tuote soveltuu käytettäväksi ainoastaan kuivissa sisätiloissa ja alle 50 asteen lämpötilassa, mieluiten vielä UV-säteilyltä suojattuna sen pitkäikäisyyden turvaamiseksi. Yleisimpiä käyttökohteita ovat julkisten tilojen kuten kahviloiden, vastaanottotiskien ja odotushuoneiden tehosteseinät tai miksi ei vaikka oman olohuoneen tai makuuhuoneen seinäkin.

Käytetty materiaali:
Levykoko 3050 x 1320 mm (4,03m²)
Kokonaispaksuus <5mm (vaihtelee pintamateriaalin mukaan)
Taustalevy HPL korkeapainelaminaattia, paksuus 0,8 - 1,2 mm
Minimi taivutussäde materiaalikohtaisesti  >350mm
Paloturvallisuusluokka EN 13501-1
Allergiatestattu turvalliseksi
Luonnollinen aidon materiaalin tuoksu
Tuoksun kesto n.10 vuotta rippuen käytetyn materiaalin ominaisuuksista. Osa materiaaleista tuoksuu vähän ja osa enemmän. Esim. ROASA tuoksuu arviolta jopa 20 vuotta, kun taas SKELETTBLATTLA, ROSCHT, WOLLÄ omaavat vain mietoja tuoksuja.

Myydän neliometreittäin. Lisää ostoskoriin haluttu neliömetrimäärä

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?