Organowood

Organowood Puunsuoja 1L Palo- Ja Lahosuoja 01

28,00 €
Varastossa
Tuotenumero
301191
Alk. 1,60 € / kk

Tilaa nyt, maksa myöhemmin!

Toimitusaika: 4-5 päivää

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla

kpl

OrganoWood®-palo- ja lahoamissuoja puunsuoja palamista ja lahoamista vastaan erittäin vaativiinkin oloihin

OrganoWood®-palo- ja lahoamissuoja on erinomainen vaihtoehto ympäristöihin, joissa halutaan vahvistaa puun suojausta mutta valmiin OrganoWood®-muunnetun puun lisäsuojaus ei ole tarpeen. Puunsuoja-aine antaa käsitellylle puulle paremman suojan palamista ja lahoamista vastaan, ja sitä voidaan käyttää myös puun palosuojaluokan parantamiseen.

Käyttökohteet

OrganoWood®-palo- ja lahoamissuojaa voidaan levittää tuoreelle kuusi- ja mäntypinnalle, jota ei ole esikäsitelty. Sitä ei saa käyttää lehtipuu- ja jalopuupinnoille. Soveltuu erinomaisesti OrganoWood®-muunnetulle puulle tai muulla tavoin jälkikäsitellylle puulle, jonka käyttöikä halutaan optimoida. Jos tuotetta käytetään lauta-aitoihin, paneeleihin tai muihin ulkosovelluksiin, suosittelemme käytettäväksi myös OrganoWood®-lika- ja vesisuojaa, joka antama pintasuojaus pidentää puunsuojan vaikutusaikaa.

Väri

OrganoWood®-palo- ja lahoamissuoja on väritöntä nestettä. Käsiteltävän mänty- tai kuusipuun väri muuttuu hyvin vähän. Tiettyjä jalopuulajeja käsiteltäessä puun väri voi kuitenkin muuttua voimakkaasti. Siksi tuotetta ei suositella käytettäväksi muille puulajeille kuin männylle ja kuuselle.

Ympäristö ja kestävyys

OrganoWood®-palo- ja lahoamissuoja ei sisällä biosideja, raskasmetalleja tai muita haitallisia aineita. Tuotetta suosittelevat sekä Byggvarubedömningen että Sunda Hus. Ruotsin kemikaalitarkastusvirasto on luokitellut kaikki tuotteissa käytettävät aineet vaarattomiksi ympäristölle ja terveydelle.

Tuotetiedot

Käyttökohteet: laho- ja/tai palosuojaus vaativiin oloihin
Käyttölämpötila: vähintää 10°C, ei sateessa
Vesiohenteinen, ph 10-11
Riittoisuus: 8-10 m2/litra
Varastointi: varastoidaan hyvin suljettuna 10-35°C
Kuivumisaika: 2-4 tuntia
Ylimaalattavuus: älä maalaa käsiteltyä puuta peittävällä maalilla
Työvälineet: pensseli, tela tai suihkutus. Puhdistetaan vedellä.

Lataa PDF

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Olet arvostelemassa: Organowood Puunsuoja 1L Palo- Ja Lahosuoja 01