Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Autotallin ovet

Autotallin ovet

Autotallin laadukkaat nosto-ovet - Turner, Novoferm, Kaskipuu

Autotallin ovet Suomen sääolosuhteisiin

Autotallin ovi on merkittävä osa asunnon julkisivua. Se näkyy kadulle ja kiinnittää huomion, sillä laadukas nosto-ovi antaa viimeisen silauksen uudelle kodille. Valitsemalla tyylikkään ja laadukkaan kokonaisuuden, saat asunnolle tai erilliselle autotallille aivan uuden ilmeen. Myymämme ovet ovat kuin tehtyjä suomen kylmään ilmastoon ja toimivat moitteettomasti ympäri vuoden. Nopeatoiminen ovi on auki vain hetken, eikä jäähdytä tallia tarpeettomasti. Myös hyvät tiivisteet parantavat lämmöneristystä. Novoferm autotallinovet toimivat kevyesti. Sitä on myös lasten ja vanhempienkin ihmisten helppo käyttää. Kun oveen liitetään avausautomatiikka, kaikki sujuu vain nappia painamalla. Autosta ei tarvitse nousta vesisateessa tai pakkasella ovea aukaisemaan. Myymämme autotallinovet ovat myös käyttäjälleen turvallisia. Avausautomatiikka pysäyttää autotallin oven, jos joku on jäämässä oven väliin. Myös sormisuoja ja jousen katkeamissuoja ovat vakiovarusteita Turner-ovissa. Kunnolla kiinni menevä, lukittava ovi pitää omaisuuden turvassa varkailta ja ilkivallalta.

Kun tarvitset yksilöllisemmän autotallin oven erikoismitoilla ja väreillä tai kenties toisella kuviolla ja käyntiovella, ota yhteys myyntiin niin laskemme sinulle tarjouksen. Osa verkkokaupassa myytävistä ovista on varastomalleja joiden toimitus 2-4 arkipäivän sisällä.

Kun hankit uuteen kotiisi Turner Door nosto-oven, saat meiltä myös Avaimet käteen-asennuspalvelun edullisesti kiinteällä hinnalla. Kysy tarkemmin myyjältäsi!