Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Kostean tilan ovet, kylpyhuoneen ovet


Kostean tilan ovet ja kylpyhuoneen ovet laatua ja toiminnallisuutta arvostaville

Sarokkaan Premium & Basic -sarjan kostean tilan ovet ovat erittäin laadukkaita ja valmistettu vain parhaista saatavilla olevista osista ja materiaaleista. 

Kostea tila ja kylpyhuone ovat usein tyyliteltyjä harmoonisia kokonaisuuksia, joiden suunnittelemiseen on käytetty aikaa ja materiaalien hankkimiseen on nähty vaivaa. Siksi meidän mielestämme myös kostean tilan oveen on syytä kiinnittää erityisesti huomiota ja valita upean kylpyhuoneen käyntikortiksi kokolasinen kostean tilan kylpyhuoneen ovi. Tarkkaan valitun kestävän kylpyhuoneen kostan tilan oven on tarkoitus kestää pitkään ränsistymättä ja toimittava kunnolla useita vuosia. Kuten varmaan tiedät, kosteus ja kuuma vesihöyry kuluttaa maalipintaista tai maalaamatonta ovea erittäin rankasti ja siitä syystä on myäs oveksi valittava laadukas ovi mikä kestää vuosia muuttumattomana. Kuuma vesihöyry halutaan pitää kylpyhuoneessa ja tässä kohtaa ovien tiivisteet ja laadukas rakenne luovat merkityksensä.

Kostean tilan ovi on kylpyhuoneen kutsuva tekijä ja  Sarokkaan Premium -sarjan kostean tilan ovet edustavat laatua ja designia viimeistä yksityiskohtaa myöten. Laadukkaat tiivisteet pitävät vesihöyryn ja kuumuuden oven oikealla puolella ja laadukkat osat pitävät huolen siitä, ettei ovea tarvitse vaihtaa vuosikausiin. Valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia oviratkaisuja, joiden avulla täydennät kylpyhuoneesi ilmeen sopimaan tyylikkääseen kylpyhuone ja sauna kokonaisuuteen.

Kylpyhuoneen kostean tilan ovia myös erikoismittaisena

Verkkokaupan valikoiman ulkopuolella valmistamme ja toimitamme myös persoonallisia kostean tilan ovia erikoismitoilla tai erikoislasi vaatimuksilla. Toimitamme kuvioituja laseja vaatimusten pohjalta ja esim ovam kuvan mukaan kuvioidun lasin valmistaminen on mahdollista. Erikoismittaisten, mutta tavallisten lasien kanssa varusteltujen ovien hinta on verkkokaupan lähin koko +35%. Erikoismittaisten ovien tilaus myynnin kautta, kysy tarjousta !