Lasiliukuovet

Laadukkaat lasiliukuovet Saaristo-sarjan upeasta valikoimasta

Saaristo sarjan mittatilaustyönä valmistetut lasiliukuovet ovet aito laadun ja tyylin taidonnäyte

Sarokkaan Saaristo -sarjan lasiliukuovet ovat moderni ja tyylikäs valinta kodin jokaiseen tilaan - myös kylpyhuoneeseen. Aina mittatilauksella tehdyt liukuovet yhdistävät laadun ja yksinkertaisuuden, luoden tyylikkään kokonaisuuden juuri sinun tarpeidesi mukaan. Saaristo lasiliukuovissa käytetään johtavan saksalaisen ovimekanismivalmistajan Häfelen hela- ja kiskosarjoja. Sarokkaan Saaristo lasiliukuovien mekanismeissa on kiinnitetty huomiota helppokäyttöisyyteen ja turvallisuuteen. Kaikki lasiliukuovien lasit ovat karkaistua 8 mm turvalasia, joka on painoltaan n 20 kg / m2. Kehittyneen mekanismin ansiosta ovea on erittäin helppo ja kevyt liikuttaa painostaan huolimatta.

Tarjolla on useita lasien värivaihtoehtoja joita useilla toimittajilla ei ole mahdollista valmistaa, kuten täysin vihertämätön optiwhite lasi. Kaikki lasit tehdään mittatilauksena juuri sinun tarpeidesi mukaisesti.

Jos et löydä verkkokaupasta sinulle soveltuvaa tuotetta tai ratkaisua, ota meihin yhteys niin suunnitellaan yhdessä kohteeseesi sopiva paketti.

Lasiliukuovet katto- ja seinäkiinnityksellä

Perinteisellä seinä tai kattokiinnityksellä olevat lasiliukuovet mahdollistavat usean eri ulkonäköisen ja toiminnallisen kiskojärjärjestelmän. Voit valita oviin myös hidastimet - yhteen tai kahteen suuntaan. 

Alakatoon integroitavat lasiliukuovet

Kattokiinnitteiseen sarjaan on tullut täysin uusi alakattoon integroitavat mallit, jossa itse liukuoven kisko tulee osaksi kattorakennetta eikä kiskoa ole nähtävissä silmällä ulkoapäin. Tässä sarjassa voidaan alakatto kiskoineen tehdä valmiiksi ennen lasioven varsinaista asennusta ja asentaa lasi kiskoon vasta kun kaikki on valmista. Alakattoon integroitavassa lasiliukuovimallissa on vakiona molempiin suuntiin hidastavat hidastimet.

Lattian alakantavat lasiliukuovet

Alakantavissa lasiliukuovissa on täydellinen piilotettu lasiliukuovimekanismi, joka tekee yläpuolen kiskosta minimalistisen ja alaosan pyörästöstä lähes huomaamattoman. Alakantavissa lasiliukuovissa, jotka ovat kattokiinnitteisellä kiskolla, korostetaan tässä pyörästöä lattianrajassa ja matalaa ohjauisprofiilia yläosassaan.

Sähkötoimiset lasiliukuovet

Sähkötoimiset lasiliukuovet voidaan ohjelmoida liiketunnistimen taakse jolloin ne avautuvat lähelle käveltäessä tai käyttää sitä kauko-ohjauksella. Sähkötoimiset liukuovet sopivat hyvin myös asuinhuoneistoihin.

Vedinvalikoima lasiliukuoviin

Kauttamme saat useita eri vedinvaihtoehtoja kaikkin lasiliukuoviimme. Välikoima kattaa nuppivetimet niin kuin myös pitkät vetimetkin. Kaikki vetimet käyvät myös kaikkiin puisiin liukuoviimme (ei Eclisse Pocket Door).