Ulko-ovet

Ulko-ovet

Valikoimistamme löydät edulliseen hintaan modernit ja perinteiset ulko-ovet. Valikoimistamme löydät myös Sarokkaan oman ovimalliston: Saaristo-ovet. Tyylikkäät ovet ovat tehneet kauppaansa jo usean kymmenen vuoden ajan ja kysyntä vain kasvaa. Uusia malleja julkaistaan ajoittain ja kaikki ovet ovat saatavilla myös erikoisväreillä.

Kaikki ulko-ovet kolmena eri versiona

Kaikista ovista on verkkokaupassa kolme eri versiota: tavallinen ovi, hieman korkeampi ovi (korkeus 2300mm) sekä thermo-ovi jossa u-arvo on entistäkin parempi. Huomaathan, että ovia saa tilattua suoraan myös eri karmisyvyydellä sekä magneettilukolla, piilosaranoilla  ja muilla lisävaruisteilla (lue näistä lisää täältä).

Ulko-ovi myös täysin räätälöitynä

Tämän lisäksi verkkokaupan ulkopuolella toimitamme täysin räätälöityjä erikoismittaisia ovia erikoisilla väri- ja pintavaihtoehdoilla jotka tietysti myös toimitamme annettuun osoitteeseen Suomessa. Värejä on valittavissa mm. RR- sekä RAL-värikartoista. 

Oikeat ovet jokaiseen taloon - autamme jos et löydä sopivaa!

Tutustu tuotteisiimme ja kysy tarvittaessa lisää tuotekortista löytyvällä lomakkeella tai suoraan myyjiltämme. Löydetään yhdessä paras ulko-ovi sinun taloosi!

Tuotteet 1-48 / 193

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
  1. Unit price 567,00 € kpl Unit price 630,00 €
  2. ILMAINEN TOIMITUS!

    Unit price 299,00 € kpl Unit price 349,00 €
  3. ILMAINEN TOIMITUS!

    Unit price 299,00 € kpl Unit price 349,00 €