Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Kaskipuu

Kaskipuu ulko-ovet ovat olennainen osa talosi julkisivua ja ovat kotisi käyntikortti. Sarokas tarjoaa pitkän yhteistyön pohjalta kaikki Kaskipuu ulko-ovet hyvään hintaan. Hyvä ovi on kaunis, käytännöllinen ja kestävä: ovi täydentää talon arkkitehtuuria. Hyvin suunnitellut ja toimivat yksityiskohdat tekevät Kaski ovesta käytännöllisen. Lujarakenteinen Kaskipuu ulko-ovi ovi kestää hyvin Suomen oloissa ja on turvallinen.

Kaskipuu ulko-ovi kestää parhaiten ajan hammasta, kun se sijaitsee katoksen alla. Alumiinipintainen ovi soveltuu hyvin paikkaan, jossa ovi on alttiina sään vaihteluille. Maalattujen ovien suosio perustuu niiden helppohoitoisuuteen. Puuovet taas antavat kodillesi arvokkaan ilmeen aitona luonnon materiaalina.

Classic-malliston ovet edustavat perinteistä suomalaista ovimuotoilua ja ne sopivat hyvin muun muassa perinteisiin pientaloihin. Design-malliston puiset ja maalipintaiset ovet soveltuvat hyvin esimerkiksi moderniin taloarkkitehtuuriin. Sisustustietoisille on tarjolla myös muotoilija Ristomatti Ratian ovimallit, jotka nostavat kotisi arvoa entisestään. Mökki- ja hirsitalovalmistajille löytyy myös omat mallistonsa.

Valitsetpa minkä tahansa Kaskipuu ovimallin laajasta valikoimastamme, sen valintaan kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa.

1.7.2013 alkaen Kaski-ovituotteilla on CE-merkin käyttöoikeus. CE-merkintä osoittaa, että Kaski-ovituotteet täyttävät EU-direktiivien vaatimukset ja että tuote on läpikäynyt vaaditut tarkistukset