Toggle Nav

Myymälä avoinna

Ma - Pe 7 - 18
La 9 - 14

022752050

Päijänne-ovet

Päijänne-ovet

Päijänne-ovi valmistetaan keskellä suomalaista järvimaisemaa, Sysmässä, lähellä Päijänteen rantaviivaa. Valmistaja on 60-vuotias perheyritys, jolle on kertynyt rautaista ulko-ovien valmistuskokemusta jo yli 25 vuoden ajalta. Päijänne-ovi on suunniteltu kestäväksi ja pitkäikäiseksi hankinnaksi, ja se pitää viiman ja tuiskun ulkopuolella siinä missä kodin lämmön seinien sisäpuolella.

Päijänne-ovien ulko-ovimallisto on kautta linjan 90 mm paksu ja täyttää vuoden 2018 alussa voimaan astuneen Suomen rakennusmääräyskokoelman uuden vaatimuksen ulko-oven U-arvosta 0,7 W/(Km²). Hirsitalo, kivitalo, perinteinen puutalo – keskenään kovin erilaisissa rakennuksissa on arkkitehtonisestikin monenlaisia tarpeita. Päijänne-ovien mallisto on monipuolinen; se on raikas ja moderni, mutta vastaa yhtälailla myös perinteisempään ovimakuun.

Päijänne-ovi on monin eri ulkonäköön ja toiminnallisuuteen vaikuttavin lisävarustein räätälöitävissä vastaamaan toiveitasi ja suunnitelmiasi, sekä talosi asettamia tarpeita. Maalatut ovet ovat huoltovapaita ja niiden ulkonäkö on pienellä vaivalla vain väriä vaihtamalla räätälöitävissä kotisi arkkitehtuuriin ja maisemaan sopivimmaksi.

Kuuden tehdasvärin ja vakiovalkoisen lisäksi voit tehdä valinnan mistä tahansa Suomessa yleisesti käytetystä värikartasta. Saarnimallisto vastaa kaikista vaateliaimpaankin makuun viilupintaisilla, kauniilla ja moderneilla ovimalleillaan. Massiivipuulla paneloidut malliston lippulaivamallit Taimen ja Taimen umpi ovat talosi todellinen silmänilo ja sisäänkäyntisi suvereeni kruunu. Varustele lippulaivaovi levikkein tai sivuikkunoin ja saat taloosi jotain todella näyttävää ja sisäänkutsuvaa tunnelmaa.

Päijänne-ovi tarjoaa ulko-ovimallistonsa lisäksi Huhti-parvekeovet lukuisissa eri ikkunakorkeuksissa niin maalattuna hdf-pinnalla, kuin alumiinipintaisenakin. Päijänne-ovilta saat myös autotallin pariovet autotalliin, harrastetilaan, tekniseen tilaan tai varastoon. Räätälöi nämä kaikki uniikkien toiveidesi pohjalta ja saat taloosi huolitellun sisäänkäyntikokonaisuuden.