Palvelut

Myyntipalvelumme palvelee arkisin ma-pe klo 8.00-18.00 ja la 9.00-14.00. (Heinäkuun lauantait suljettu).

Yritysmyynti palvelee arkisin klo 7.00-18.00 ja la 9.00-14.00.

(Muista poikkeavista aukioloajoista ilmoitetaan etusivun ajankohtaista osiossa!)

Puhelin: 02-2752 050
Sähköposti: myynti@sarokas.fi.
Jos haluat palvelua omalta henkilökohtaiselta myyjältäsi, katso tarkemmat numerot ja osoitteet yhteystietosivuiltamme.

MYYNTIPALVELU

Myyntipalvelustamme saat apua materiaalien valinnassa ja tuotteiden tilaamisessa. Tarjoamme myös teknistä tukea ostamillesi tuotteille tai niille, joita olet vasta ostamassa ja haluat tietää soveltuuko tuote juuri sinun tarpeisiin ja vaatimuksiin.

REMONTTIPALVELU JA ASENNUSPALVELU TURUN SEUDULLA

Meidän kautta saat erilaisia asennuspalveluja, kuten oviasennuksia, ikkunanvaihtoja tai eri lattiapinnoitteiden asennuksia.

TARVITSETKO APUA SAUNAN, KYLPYHUONEEN TAI MUUN TILAN SUUNNITTELUSSA?

Myyjämme auttavat ja neuvovat, kun suunnittelet tai teet kotonasi remonttia tai tarvitset ohjeita. Autamme materiaalivalinnoissa ja pintamateriaalien yhdistelyssä. Sisustus- ja rakennustarvikemyyjiemme neuvot ja vinkit helpottavat kokonaisuuden hahmottamista ja tuotteiden valintaa. Kun käytät ammattilaista apuna suunnittelussa, varmistut materiaalien yhteensopivuudesta ja toimivuudesta. Meillä on yhteistyökumppaneina myös hyviä sisustussuunnittelijoita ja- arkkitehtejä, joilta saa myös suunnitteluapua.

KULJETUSPALVELU

Kuljetamme kuormat Turun alueella.

Pienemmät kuormat hoituvat ripeästi Kaukokiidon avustuksella ympäri suomen ja tarvittaessa saamme toimitettua perille isommatkin kuormat.

SAHAUSPALVELU

Sahauspalvelussamme sahaamme oikeaan mittaan lastulevyt, vanerit, melamiinilevyt, massiivitasot ja katkomme puutavaran valmiiksi.

Valmiiksi sahattuna esim:

  • Keittiötasot
  • Hyllyt
  • Melamiinilevyt
  • Lastulevyt
  • Liimapuulevyt
  • Pitkä puutavara määrämittaan katkaistuna
  • Aitalaudat

KOTITALOUSVÄHENNYS JA OSAMAKSU

Remonttia suunniteltaessa on hyvä muistaa myös kotitalousvähennys, mikä usein auttaa käynnistämään pitkään vireillä olleen remontin. Tutustu kotitalousvähennykseen tarkemmin osoitteessa www.vero.fi.

Meillä voit maksaa remonttisi myös kätevästi osissa sinulle sopivan maksuajan mukaisesti. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen saamista rahoituksia tarjoavilta Collector Bank AB:lta tai Jousto:lta.