Nopea kuljetuspalvelu 24h kuluessa

Oikeiden tuotteiden löytymisen jälkeen pitäisi miettiä kuinka saada ostetut tuotteet kuljetettua rakennuspaikalle. Tavarat pitäisi olla perillä oikeana päivänä, joko kaikki kerralla tai työjärjestyksen mukaisesti toimitettuna. On helpointa ja edullisinta jättää toimitus meidän hoidettavaksemme sillä tiedämme millaisen kuorman olet ostanut ja mitä sen toimittaminen vaatii. Pystymme tarjoamaan ammattitaitoista kuljetuspalvelua, joka toimittaa tilaukset perille Turun talousalueella jopa 24h sisällä tilauksesta.

Turun talousalue

Turun talousalueella liikennöivä kalustomme sisältää Hiab-nostimella varustetun raaskaan kuorma-auton, jolla isotkin kuormat saadaan helposti perille yhdellä kertaa ja purettua juuri sinne minne sinä haluat. Yleensä viimeistään seuraavana päivänä tilauksesta toimitetut raskaan rakentamisen tuotekuormat löytävät paikalle helposti ja edullisesti ilman päänvaivaa.

Muu suomi

Pienemmät kuormat hoituvat ripeästi Kaukokiidon avustuksella ympäri suomen ja tarvittaessa saamme toimitettua perille myös raskaan rakentamisen tarvikkeet. Pitkä puutavarakaan ei ole ongelma sillä teemme yhteistyötä paikallisten ammattiautoilijoiden kanssa jotka hoitavat loppukuljetuksen kuluttajalle. Toimitukset taajama-alueille hoituvat yleensä 1-2 arkipäivän kuluessa kun kaikki tuotteet ovat varastolla pakattuna. Haja-asutusalueilla toimitusaika saattaa olla pidempi, yleensä noin 2-8 arkipäivää.

Haluatko noutaa tavarasi itse, tarvitsetko lainaan peräkärryä ?

Sarokkaan varasto, joka sijaitsee Turun Orikedolla osoitteessa Polttolaitoksenkatu 17, pitää sisällään yli 16 000 tuotenimikettä yli 30 000 m² suuruisella alueellaan. Varastovalikoiman tuotteet ovat heti noudettavissa ja voit kuljettaa ne halutessasi myös itse. Sarokkaalla on tarjottavana lainaan myös kaksi peräkärryä omaa kuljetusta varten. Näin saat kuljetettua pienet kuormat kotiin juuri silloin kuin sinulle itselle sopii. Kysy asiakaspalvelustamme ja peräkärryjen varauskalenterista saatavuutta haluamallesi päivälle.