Laadukas remonttipalvelu ja asennuspalvelu Turun seudulla

Tiesitkö, että Sarokas Oy tarjoaa asiakkailleen myös ammattitaitoista sekä laadukasta remontti- ja asennuspalvelua. Kauttamme hoituvat niin yksittäiset asennuskäynnit kuin suuremmatkin remonttikokonaisuudet ammattitaitoisen henkilöstön toteuttamana.

Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyiseen hintaan erilaisia asennuspalveluja, kuten oviasennuksia, ikkunanvaihtoja tai eri lattiapinnoitteiden asennuksia kiintein asennushinnoin. Erikoisalaamme kuuluvat lisäksi suuremmat remonttikokonaisuudet, kuten kylpyhuoneet ja saunat sekä kokonaisvaltaiset huoneistoremontit. Näiden lisäksi kauttamme voi tiedustella myös talon ulkopuolisia töitä, kuten julkisivujen korjauksia tai pihakivetyksiä. Takaamme asiakkaillemme kilpailukykyisen hinnan lisäksi asiantuntevan sekä osaavan henkilöstön toteuttamaan erilaiset haaveet ja unelmat todeksi.

Olemme vuosien varrella toteuttaneet useita huoneisto- ja märkätilaremontteja sekä olleet mukana suurienkin asuinaluekokonaisuuksien rakentamisessa. Voit tutustua muutamiin kohteisiimme ideagallerian puolelta.

Kaikki rakennus- ja sisustusmateriaalit ja palvelut samasta paikasta 

Sarokas toimii aina ns. avaimet käteen – periaatteella, missä asiakkaan tehtäväksi jää ainoastaan kertoa unelmistaan ja haaveistaan. Me hoidamme puolestasi loput. Sarokkaan vahvuutena on, että kaikki tarvittava rakennus- ja sisustusmateriaali löytyvät yhdestä ja samasta paikasta ilman turhaa ja aikaa vievää kiertelyä alan eri liikkeissä. Kauttamme voi myös tilata lähes kaiken tarvitsemansa kattavan varastovalikoiman lisäksi. Tämän lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään materiaalivalintoihin tai rakennusratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä, sekä auttavat päätöksien teossa.

Kotitalousvähennys ja osamaksu

Remonttia suunniteltaessa on hyvä muistaa myös kotitalousvähennys, mikä usein auttaa käynnistämään pitkään vireillä olleen remontin. Vuonna 2016 kotitalousvähennys on maksimissaan 2400 €/hlö. Tutustu kotitalousvähennykseen tarkemmin osoitteessa www.vero.fi.

Meillä voit maksaa remonttisi myös kätevästi osissa sinulle sopivan maksuajan mukaisesti. Kysy lisää rahoitusvaihtoehdostamme(*) myyjiltämme.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme yhdessä sinua toteuttamaan unelmasi.

(*) Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen rahoituksen tarjoavalta Nordea Rahoitus Suomi Oy:n puolesta.

 

 

4 Syytä remontoida Sarokkaan kanssa

1. PITKÄT PERINTEET JA KOKEMUS

Sarokas on turkulainen perheyritys, missä asiakas on aina numero 1. pitkät perinteet ja laaja asiantuntemus sekä yhteistyöverkosto niin tekijöiden kuin toimittajienkin osalta varmistavat asiakkaalle aina parhaimman lopputuloksen. Perinteet velvoittavat!

 

2. KAIKKI PALVELUT SAMALLA KERTAA

Meiltä Sarokkaalta saat kaikki materiaalit ja palvelut samasta paikasta remontin toteuttamiseksi. Näin säästät sekä aikaa että rahaa ja voit olla huoletta materiaalitoimitusten osalta. Me tilaamme ja toimitamme kaikki remontissa tarvittavat tuotteet remontin aikataulun mukaisesti. Samalla valvomme ja tarkastamme tuotteet mahdollisten vaurioiden osalta aina ennen asennusta. Me huolehdimme myös remontin aikana kaikista LVIS-töistä yhdessä tuttujen yhteistyökumppaneidemme kanssa. Yhdellä sopimuksella kaikki kerralla kuntoon!

3. AMMATTITAITO JA OSAAMINEN

Me Sarokkaalla panostamme asiantuntemukseen ja ammattitaitoon kaikilla rakentamisen osa-alueilla. Tämä menettelytapamme takaa asiakkaalle aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Kaikki asentajamme ovat meille tuttuja ja heidät on valittu tehtäviinsä juuri osaamisen ja tekemänsä työnlaadun kautta. Me yhtenä joukkueena takaamme, että remontti sekä valmistuu ajoissa että lopputulos on juuri asiakkaan toiveiden mukainen. Laadusta emme tingi!

4. VASTUU RAKENTAMISESTA

Kun tilaat remontin Sarokkaan kautta, voit varmistua kaikkien viranomaisvelvoitteiden täyttymisestä. Me teemme puolestasi kaikki tarkastukset, ilmoitukset sekä muut pääurakoitsijalle kuuluvat velvoitteet, joita juuri sinun remonttisi edellyttää. Tarkastamme aina aliurakoitsijoidemme tilaajavastuulain mukaiset toimintaedellytykset ennen aliurakkasopimuksen tekemistä, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia niistä. Asiakkaan kanssa tehdään aina kirjallinen urakkasopimus ennen töiden aloittamista, joissa varmistetaan remontin sisältö ja muut tarvittavat yksityiskohdat. Vastuu on yhteinen asiamme!

 

Remonttipalvelumme kattaa mm. seuraavat alueet:

 • Rakennustyöt, uudisrakentaminen
 • Saneeraus
 • Laatoitus
 • Kylpyhuoneremontti
 • Saunaremontti
 • Keittiöremontti
 • Huoneistoremontti
 • Autokatokset
 • Terassit ja patiot

Asennuspalvelumme kattaa mm. seuraavien tuoteryhmien asennukset:

 • Kiukaat ja kamiinat
 • Piiput ja hormit
 • Ovet ja ikkunat
 • Lauteet
 • Laatat
 • Seinä- ja kattopaneelit
 • Laminaatit, parketit ja korkkilattiat
 • VELUX kattoikkuna-asennukset
 • Ulkoporealtaat
 • Lasiterassit
 • Terassit

Kysy asennuksesta lisää myyjiltämme tai tuotetta tilatessasi niin sovitaan Sinulle sopiva asennusajankohta tai kartoitetaan tarkemmin suunnitelmianne. Voit tilata meiltä myös ilmaisen mittakäynnin kohteeseesi jos jokin asia mietityttää. Mittakäynti voidaan toteuttaa ainoastaan Turun talousalueella ja kun olette jo sopineet kaupat kyseistä mittakäyntiin liittyvää tuotetta koskien.

Jätä meille tarjouspyyntö alkavasta remontistasi alla olevalla lomakkeella. Tervetuloa Sarokkaan matkaan!