Tarvitsetko apua saunan, kylpyhuoneen tai muun tilan sisustussuunnittelussa? Ei huolta, Sarokkaan ammattitaitoinen suunnittelupalvelu on aina käytössäsi!

Suunnittelupalvelumme voi pitää sisällään perinteisen rakennustyökonsultaation oman henkilökohtaisen myyjäsi kautta. Kun siis suunnittelet tai teet kotonasi remonttia ja tarvitsen ohjeita miten työt pitäisi suorittaa tai haluat kuulla suosituksia mistä materiaaleista ja miten tämä onnistuisi parhaiten, asiantuntevat myyjämme antavat kaiken osaamisensa ja kokemuksensa käyttöösi. Sisustus- ja rakennustarvikemyyjiemme neuvot ja vinkit helpottavat kokonaisuuden hahmottamista ja tuotteiden valintaa. Kun käytät ammattilaista apuna suunnittelussa, varmistut materiaalien yhteensopivuudesta ja toimivuudesta.

KOLMIULOTTEISET MALLIKUVAT JA PIIRROKSET

Suunnittelussa voidaan hyödyntää myös 3D-suunnitteluohjelmaa. Suunnittelijamme kartoittavat ensimmäisellä tapaamisella tarpeesi ja valittavat materiaalit sekä kustannukset käydään yhdessä läpi. Tämän jälkeen suunnittelijamme piirtävät lopputuloksesta valmiin 3D-kuvan, joko heti odotellessasi tai lähettävät sen myöhemmin sähköpostiisi.

Sisustussuunnitelma tehdään vain Sarokkaan valikoimista löytyvistä materiaaleilla. Käytännössä tämä kattaa kaikki yleisimmät ja erikoisemmatkin tuotteet ja materiaalit. Piirros ei sido sinua materiaalihankintoihin, vaan voit itse päättää, miten suunnitelman jälkeen etenet toteutuksen suhteen.

3D-kuvia piirretään yleensä vain saunoista ja kylpyhuoneista sillä näiden kokonaisuuksien hahmottamiseen ohjelmasta saadaan suurin hyöty irti. Valmis piirros auttaa tuotteiden ja materiaalien valinnassa huomattavasti. Kuvalla saadaan myös varmistus siitä miltä valmiin tilan pitäisi näyttää. Tämä auttaa minimoimaan asennusvirheet ja väärät tuotesijoittelut.

Yhden 3D suunnitelman hinta on 150 €. Summa hyvitetään kokonaisuudessaan sinulle takaisin materiaalihankintojen yhteydessä.

ULKOISET SISUTUSSUUNNITTELIJAT JA YHTEISTYÖKUMPPANIT

Teemme yhteistyötä laajan sisustussuunnittelijaverkoston kanssa ja tarvittaessa kaikki he ovat myös palveluksessasi. Ammattilaisten avulla onnistut haastavimmissakin sisustusasioissa kertaheitolla ja lopputuloksella jota et olisi osannut edes odottaa.

Tässä muutama yhteistyökumppanimme:

Kaikissa suunnitteluun liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme 02 2752 050 tai sähköpostilla myynti@sarokas.fi. Voitte myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Muista myös ammattitaitoinen asennus- ja remonttipalvelumme!