Hietakari

Pariovi yläikkunalla Sandriff Bläk 707 New York

Tarjoushinta 1 381,60 € Normaalihinta 1 570,00 € / kpl
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
403168

Toimitusaika: 4-5 viikkoa

ILMAINEN TOIMITUS!

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

kpl

Sandriff Bläk on uusi tyylikäs alumiinipintainen kylpyhuonekalustesarja, joka häikäisee ulkonäöllään ja laadullaan. Kiinteä suihkuseinä suojaa suihkun vieressä olevaa tilaa ja kalusteita vesiroiskeilta. Kiinteä suihkuseinä on tukeva ja sillä voidaan rajata vettä tehokkaasti.

Lasin reunoihin kiinnitetyt profiilit valmistetaan alumiinista. Profiilit on polttomaalattu mustalla värillä (RAL 9005). Tuotteessa käytettävät heloitukset kuten lattiahelat ja vinotuet ovat mustaksi maalattua messinkiseosta. Lasi valmistetaan 6mm -vahvuisesta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Turvalasi voidaan käsitellä tehtaalla Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy helpommin puhtaana. Maitolasin toinen puoli on etsattu samettisen tuntuiseksi ja toinen puoli on sileä. Maitolasista tuotetta valittaessa on syytä huomioida, että lasin etsattu pinta on arka naarmuille ja tahroille.

Suihkuseinän koko voidaan valita vakiomitoista tai se voidaan valmistaa erikoismitoin. Seinäkiinnitysprofiilissa on 7mm säätövara. Säätövara voidaan käyttää rakennuksen seinän mahdollisen kallistuksen tasaamiseen tai suihkuseinän leveyden kasvattamiseen ilmoitetusta vakiomitasta. Leveyttä voidaan kasvattaa levennysprofiililla 34mm (lisävaruste). Levennysprofiili voidaan loveta esimerkiksi pintavesiputkien läpivientiä varten.

Suihkuseinä kiinnitetään sivusta rakennuksen seinään seinäkiinnitysprofiililla. Lasi tuetaan yläreunasta kulmaan asennettavalla vinotuella. Sivutukea voidaan käyttää pyyhkeen kuivatukseen tai suihkuverhotankona. Lasin ja lattian väliin voidaan asentaa tiivistesokkeli (vakiovaruste), jolloin vesi ei pääse kulkemaan lasin alta. 

Pariovi yläikkunalla Sandriff Bläk 707 New York - Tiedot:

  • Lasi: 6mm turvalasi
  • Lasin väri: kirkas, maitolasi
  • Runko: alumiini
  • Rungon väri: musta
  • Valmistaja: Snadriff / Hietakari
  • Takuu 10 vuotta

Tuotekuvaus

Lasiseinä koostuu kiinteästä lasista, ovesta ja yläikkunasta. Ovi aukeaa ulospäin 90 astetta ja varustetaan säädettävällä keskityksellä. Keskitys pyrkii palauttamaan oven takaisin auki ja kiinni -asentoihin.

Asennus

Paneelit kiinnitetään rakennuksen seinään seinäkiinnityslistoilla suihkutilan molemmin puolin.Paneelit ja yläikkuna kiinnitetään itseporautuvin ruuvein.Tuotteen yläosa kiinnitetään kattoon pitkillä listoilla kattaen tuotteen yläosan ja toiselta puolelta (molemmilta puolilta) lyhyellä listalla kattaen ikkunan pohjareunan.Magneettitiivisteet asennetaan kumpaankin ovipaneeliin, jotta ovi pysyy tiukasti kiinni.

Lasiväri

Tuote valmistetaan 6mm -vahvuisesta kirkkaasta karkaistusta turvalasista (EN 12150). Turvalasi voidaan käsitellä tehtaalla Cranith -kalkinestopinnoitteella. Pinnoitteen avulla lasi pysyy helpommin puhtaana.

Rungon väri

Lasin reunoihin kiinnitetyt profiilit valmistetaan alumiinista. Profiilit on polttomaalattu mustalla värillä (RAL 9005).


Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös

Tarjoushinta 1 566,40 € Normaalihinta 1 780,00 € / kpl
Tarjoushinta 1 078,00 € Normaalihinta 1 225,00 € / kpl
Tarjoushinta 1 504,80 € Normaalihinta 1 710,00 € / kpl
Tarjoushinta 1 465,20 € Normaalihinta 1 665,00 € / kpl