Parla

Parketti Parla Merbau Select lakattu 1-säleinen 1,80m²/pkt

196,02 € / pkt
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
402194
Unit price 108,90 €

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

pkt

Parketti on aitoa luonnonpuuta kauneimmillaan ja yksilöllisimmillään. Puu on sisustusmateriaalina ympäristöystävällinen ja ekologisesti kestävä vaihtoehto tarjoten luonnetta, lämpöä ja mukavuutta kodin jokaiseen tilaan. Aito puulattia tarjoaa sisustajalle ajatonta estetiikkaa sekä pitkäikäisen kumppanuuden elämän tärkeimmässä paikassa - kodissa. Trendit muuttuvat, mutta aidon puun viehätys ja arvo lattiamateriaalina säilyvät.

Merbau

Kauniin tummalla merbaulla on pitkät juuret Kaukoidän maiden historiassa. Se on jalo ja kestävä puulaji, jonka kosteudensieto on erinomainen. Merbau ei myöskään halkeile, vääntyile tai kutistu helposti vaativissakaan olosuhteissa. Syvän ruskea väri antaa uskaliaalle sisustajalle runsaasti herkullisia mahdollisuuksia. Merbaun punertavan ruskea sydänpuu on hienoisen juovikkuuden ansioista erittäin koristeellinen. Vaaleampi ja kellertävämpi pintapuu antaa hienon kontrastin sydänpuun tumman lämpimille värisävyille. Merbaulattia saattaa muuttaa hieman värisävyään valon vaikutuksesta. Myös trooppisten puulajien kohdalla uskomme kestävän kehityksen periaatteeseen ja vaadimme samaa myös toimittajiltamme. Merbau tuodaan pääasiassa Kaakkois-Aasiasta.

Merbau Select

Parkettilaudan kokonaismitta on 14 x 137 x 2195 mm. Select-parketin jalopuinen pintakerros muodostuu yhdestä yhtenäisestä merbausäleestä, jonka kokonaisleveys on 137 mm ja pituus 2195 mm. Select-parketti valmistetaan merbaun tasasävyisimmistä osista. Parketissa näkyy merbaun syykuvio. Yleisilme on hillitty ja ajaton.

Parketti Parla Merbau Select 1-säleinen 1,80m²/pkt

Materiaali: Merbau
Välisäle/pohjasäle: Havupuuta
Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa
Asennus: Lukkopontti, asennetaan uivaksi lattiaksi
Mitat: 14x137x2195 mm 
Pintakerros: 3,5 mm
Pintakäsittely: Lakka
Huolto: Hionta, pintakäsittely
Mallisto: Premium Collection
Valmistaja: Parla
Valmistusmaa: Suomi
Takuu: 10 vuotta
EAN koodi: 6438071555459
Parla product number: 55545


Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös