Parla

Parketti Parla Saarni Allegro 3-säleinen sävytetty mattalakka 2,70m²/pkt

140,13 €
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400788
Unit price 51,90 €
Alk. 8,20 € / kk

Tilaa nyt, maksa myöhemmin!

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla

kpl

Parkettilaudan kokonaismitta on 14 x 205 x 2195 mm. Saarni Allegro parketin jalopuinen pintakerros muodostuu jalopuisista saarnisäleistä, joiden leveys on 70 mm ja pituus 200-450 mm. Saarni Allegro parketti on pintakäsitelty vaaleanharmaalla mattalakalla. Saarnen syykuvio ja luonnollinen värivaihtelu kuultaa silkinhimmeän mattalakan alta.

Puusepät ja käsityöläiset ovat jo vuosisatojen ajan hyödyntäneet töissään saarnen kaunista ulkonäköä ja erinomaisia kulutuksenkestävyys- ja työstöominaisuuksia. Sisustuselementtinä saarni on koristeellinen ja upea, täynnä erilaisia värisävyjä ja kuvioita. Sen rakenteelle ominainen laineikkuus pääsee oikeuksiinsa erityisesti suurissa pinnoissa, mikä tekee siitä halutun lattiamateriaalin sisustustyylistä riippumatta. Saarnen pintapuu on paksu ja lähes valkea. Iän myötä siihen kehittyy selvä sydänpuumuodostuma, joka erottuu terävästi harmaana, ruskehtavana tai oliivinvärisenä. Saarnilattia saattaa myös hieman tummua ajan kuluessa. Saarni tuodaan pääasiassa Kroatiasta ja Slovakiasta.

Parla-parketit ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja niitä valmistetaan yli 50 vuoden kokemuksella. Tuotteiden laatu on ensiluokkaisten raaka-aineiden, vuosikymmenien tuotekehityksen ja tinkimättömän ammattitaidon ansiota. Parkettien valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota raaka-aineiden ja tuotantoprosessin ympäristöystävällisyyteen. Raaka-aineet hankitaan tunnetuilta, pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta, jotka ovat sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin. Parla-parketeille on myönnetty PEFC-merkin käyttöoikeus.

 Parketti Parla Saarni Allegro 3-säleinen sävytetty mattalakka 2,70m²/pkt 

Materiaali: Saarni
Välisäle/pohjasäle: Havupuuta
Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa
Asennus: Lukkopontti, asennetaan uivaksi lattiaksi
Mitat : 14 x 205 x 2195 mm
Pintakerros: 3,5 mm
Pintakäsittely: Mattalakka
Mallisto: Tone Collection
Valmistaja: Parla
Valmistusmaa: Suomi
Takuu: 10 vuotta
EAN koodi: 6438071508400
Parla product number: 50840
Viimeistely: Viisteet - parkettilaudan pintakerroksen reunat on kevyesti viistetty

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Olet arvostelemassa: Parketti Parla Saarni Allegro 3-säleinen sävytetty mattalakka 2,70m²/pkt