Parla

Parketti Parla Saarni Andante 3-säleinen sävytetty mattalakka 2,70m²/pkt

145,53 € / pkt
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400789
Unit price 53,90 €

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

pkt

Parkettilaudan kokonaismitta on 14 x 205 x 2195 mm. Saarni Andante parketin jalopuinen pintakerros muodostuu jalopuisista saarnisäleistä, joiden leveys on 70 mm ja pituus 200-450 mm. Saarni Andante parketti on pintakäsitelty valkoisella mattalakalla. Saarnen syykuvio ja luonnollinen värivaihtelu kuultaa silkinhimmeän mattalakan alta.

\r\n

Puusepät ja käsityöläiset ovat jo vuosisatojen ajan hyödyntäneet töissään saarnen kaunista ulkonäköä ja erinomaisia kulutuksenkestävyys- ja työstöominaisuuksia. Sisustuselementtinä saarni on koristeellinen ja upea, täynnä erilaisia värisävyjä ja kuvioita. Sen rakenteelle ominainen laineikkuus pääsee oikeuksiinsa erityisesti suurissa pinnoissa, mikä tekee siitä halutun lattiamateriaalin sisustustyylistä riippumatta. Saarnen pintapuu on paksu ja lähes valkea. Iän myötä siihen kehittyy selvä sydänpuumuodostuma, joka erottuu terävästi harmaana, ruskehtavana tai oliivinvärisenä. Saarnilattia saattaa myös hieman tummua ajan kuluessa. Saarni tuodaan pääasiassa Kroatiasta ja Slovakiasta.

\r\n

Parla-parketit ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja niitä valmistetaan yli 50 vuoden kokemuksella. Tuotteiden laatu on ensiluokkaisten raaka-aineiden, vuosikymmenien tuotekehityksen ja tinkimättömän ammattitaidon ansiota. Parkettien valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota raaka-aineiden ja tuotantoprosessin ympäristöystävällisyyteen. Raaka-aineet hankitaan tunnetuilta, pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta, jotka ovat sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin. Parla-parketeille on myönnetty PEFC-merkin käyttöoikeus.

\r\n

Parketti Parla Saarni Andante Valikoiman vaalein - Andante

\r\n

Materiaali: Saarni
Välisäle/pohjasäle: Havupuuta
Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa
Asennus: Lukkopontti, asennetaan uivaksi lattiaksi
Mitat : 14 x 205 x 2195 mm
Pintakerros: 3,5 mm
Pintakäsittely: Mattalakka - Valkoinen
Mallisto: Tone Collection
Valmistaja: Parla
Valmistusmaa: Suomi
Takuu: 10 vuotta
EAN koodi: 6438071508301
Parla product number: 50830

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Olet arvostelemassa: Parketti Parla Saarni Andante 3-säleinen sävytetty mattalakka 2,70m²/pkt

Muista myös