Parketti Parla Saarni Soprano 1-säleinen sävytetty mattalakka 1,80m²/pkt

150,66 € / pkt
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400792
Yksikköhinta 83,70 €
pkt

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

Parla

Parkettilaudan kokonaismitta on 14 x 137 x 2195 mm. Select-parketin jalopuinen pintakerros muodostuu yhdestä yhtenäisestä saarnisäleestä, jonka kokonaisleveys on 137 mm ja pituus 2195 mm. Select-parketti valmistetaan saarnen tasasävyisimmistä osista. Parketissa näkyy saarnen kevyt syykuvio. Yleisilme on hillitty ja ajaton. Puusepät ja käsityöläiset ovat jo vuosisatojen ajan hyödyntäneet töissään saarnen kaunista ulkonäköä ja erinomaisia kulutuksenkestävyys- ja työstöominaisuuksia.

Sisustuselementtinä saarni on koristeellinen ja upea, täynnä erilaisia värisävyjä ja kuvioita. Sen rakenteelle ominainen laineikkuus pääsee oikeuksiinsa erityisesti suurissa pinnoissa, mikä tekee siitä halutun lattiamateriaalin sisustustyylistä riippumatta. Saarnen pintapuu on paksu ja lähes valkea. Iän myötä siihen kehittyy selvä sydänpuumuodostuma, joka erottuu terävästi harmaana, ruskehtavana tai oliivinvärisenä. Saarnilattia saattaa myös hieman tummua ajan kuluessa. Saarni tuodaan pääasiassa Kroatiasta ja Slovakiasta.

Parla-parketit ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja niitä valmistetaan yli 50 vuoden kokemuksella. Tuotteiden laatu on ensiluokkaisten raaka-aineiden, vuosikymmenien tuotekehityksen ja tinkimättömän ammattitaidon ansiota. Parkettien valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota raaka-aineiden ja tuotantoprosessin ympäristöystävällisyyteen. Raaka-aineet hankitaan tunnetuilta, pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta, jotka ovat sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin. Parla-parketeille on myönnetty PEFC-merkin käyttöoikeus.  

Parketti Parla Saarni Soprano 1-säleinen sävytetty mattalakka 1,80m²/pkt

Materiaali: Saarni
Välisäle/pohjasäle: Havupuuta
Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa
Asennus: Lukkopontti, asennetaan uivaksi lattiaksi
Mitat : 14 x 137 x 2195 mm
Pintakerros: 3,5 mm
Pintakäsittely: Mattalakka - Valkoinen
Huolto: Hionta, pintakäsittely
Mallisto: Tone Collection
Valmistaja: Parla Valmistusmaa:
Suomi Takuu: 10 vuotta
EAN koodi: 6438071509421
Parla product number: 50942

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös