Parla

Parketti Parla Tammi Harmony 3-säleinen sävytetty mattalakka 2,70m²/pkt

129,33 € / pkt
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400802
Unit price 47,90 €

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

pkt

Parkettilaudan kokonaismitta on 14 x 205 x 2195 mm. Tammi Harmony parketin jalopuinen pintakerros muodostuu jalopuisista tammisäleistä, joiden leveys on 70 mm ja pituus 200-450 mm. Tammi Harmony parketti on pintakäsitelty vaalean harmaalla mattalakalla. Tammen syykuvio ja luonnollinen värivaihtelu kuultaa silkinhimmeän mattalakan alta.

Tammi on yksi maailman vanhimmista ja suosituimmista sisustukseen käytetyistä puulajeista. Sen kova ja painava puuaines on erinomainen materiaali kohteissa, joissa vaaditaan suuria lujuuksia ja kestävyyttä. Tammen hillitty väri ja syykuvio luovat tilaan arvokkuutta ja lämmintä tunnelmaa. Kellanvalkoinen pintapuu erottuu selvästi väriltään tummemmasta sydänpuusta. Syykuvio on selkeää ja se erottuu helposti työstetyn puun pinnasta. Tammilattia saattaa tummua hieman valon vaikutuksesta. Tammi tuodaan pääasiassa Unkarista, Puolasta ja Liettuasta.

Parla-parketit ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja niitä valmistetaan yli 50 vuoden kokemuksella. Tuotteiden laatu on ensiluokkaisten raaka-aineiden, vuosikymmenien tuotekehityksen ja tinkimättömän ammattitaidon ansiota. Parkettien valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota raaka-aineiden ja tuotantoprosessin ympäristöystävällisyyteen. Raaka-aineet hankitaan tunnetuilta, pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta, jotka ovat sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin. Parla-parketeille on myönnetty PEFC-merkin käyttöoikeus.  

Parketti Parla Tammi Harmony 3-säleinen sävytetty mattalakka 2,70m²/pkt

Materiaali: Tammi
Välisäle/pohjasäle: Havupuuta
Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa
Asennus: Lukkopontti, asennetaan uivaksi lattiaksi
Mitat : 14x205x2195 mm  
Pintakerros: 3,5 mm
Pintakäsittely: Mattalakka - Harmaa
Huolto: Hionta, pintakäsittely
Mallisto: Tone Collection
Valmistaja: Parla
Valmistusmaa: Suomi
Takuu: 10 vuotta
EAN koodi: 6438071105524
Parla product number: 10552

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Olet arvostelemassa: Parketti Parla Tammi Harmony 3-säleinen sävytetty mattalakka 2,70m²/pkt

Muista myös