Parla

Parketti Parla Tammi Maison Provence 1-säleinen mattalakattu, harjattu, viistetty 2,50m²/pkt

199,75 € / pkt
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400805
Unit price 79,90 €

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

pkt

Rustiikkinen Maison Provence-parketti on vaalea ja lämmin sävyltään. Rustiikkisen patinoitunut ilme syntyy tammen voimakkaiden ja näyttävien syy- ja oksakuvioiden yhdistelmänä. Parketin pintaa on harjattu kevyesti korostamaan entisestään puun luonnollisia ominaisuuksia. Parkettilaudan mitta on 14 x 190 x 2195 mm. Yhtenäisen jalopuinen pintasäle on 190 mm.

Tammi on yksi maailman vanhimmista ja suosituimmista sisustukseen käytetyistä puulajeista. Sen kova ja painava puuaines on erinomainen materiaali kohteissa, joissa vaaditaan suuria lujuuksia ja kestävyyttä. Tammen hillitty väri ja syykuvio luovat tilaan arvokkuutta ja lämmintä tunnelmaa. Kellanvalkoinen pintapuu erottuu selvästi väriltään tummemmasta sydänpuusta. Syykuvio on selkeää ja se erottuu helposti työstetyn puun pinnasta. Tammilattia saattaa tummua hieman valon vaikutuksesta. Tammi tuodaan pääasiassa Unkarista, Puolasta ja Liettuasta.

Kotimainen ParlaFix-parketti on ainutlaatuinen markkinoilla kestävyytensä ja muotovakautensa ansiosta. ParlaFix-parkettilauta muodostuu kolmesta päällekkäisestä toisiaan vahvistavasta kerroksesta, jotka kaikki ovat aitoa puuta. Ainutlaatuinen rakenne on suunniteltu kestäväksi, ja erityisesti niin, että puu pääsee elämään mahdollisimman vähän. Parkettilaudan muotopysyvyyteen ja -vakauteen vaikuttaa myös valmistusprosessissa optimaalisiksi säädetyt puun kosteusominaisuudet. Parkettilaudan neljällä sivulla on asennusta helpottava ja nopeuttava lukitseva pontti. Parketti asennetaan uivaksi lattiaksi, parkettilaudat lukittuvat toisiinsa lukkopontin ansiosta. Erinomaisen kulutuskestävyyden takaamiseksi lattialauta on kuuteen (6) kertaan pintakäsitelty turvallisella ja edistyksellisellä lakalla.

 

Parketti Parla Tammi Maison Provence 1-säleinen mattalakattu, harjattu, viistetty 2,50m²/pkt 

Materiaali: Tammi
Välisäle/pohjasäle: Havupuuta
Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa
Asennus: Lukkopontti, asennetaan uivaksi lattiaksi
Mitat : 14 x 190 x 2195 mm
Pintakerros: 3,5 mm
Pintakäsittely: Mattalakka
Mallisto: Vintage Collection
Valmistaja: Parla
Valmistusmaa: Suomi
Takuu: 10 vuotta
EAN koodi: 6438071125560
Parla product number: 12556
Viimeistely: Pinta viimeistelty harjaamalla

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Olet arvostelemassa: Parketti Parla Tammi Maison Provence 1-säleinen mattalakattu, harjattu, viistetty 2,50m²/pkt

Muista myös