Parla

Parketti Parla Tammi Select 1-säleinen mattalakattu 1,80m²/pkt

134,82 € / pkt
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400810
Unit price 74,90 €

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

pkt

Parketti on aitoa luonnonpuuta kauneimmillaan ja yksilöllisimmillään. Puu on sisustusmateriaalina ympäristöystävällinen ja ekologisesti kestävä vaihtoehto tarjoten luonnetta, lämpöä ja mukavuutta kodin jokaiseen tilaan. Aito puulattia tarjoaa sisustajalle ajatonta estetiikkaa sekä pitkäikäisen kumppanuuden elämän tärkeimmässä paikassa - kodissa. Trendit muuttuvat, mutta aidon puun viehätys ja arvo lattiamateriaalina säilyvät.

Kotimainen ParlaFix-parketti on ainutlaatuinen markkinoilla kestävyytensä ja muotovakautensa ansiosta. ParlaFix-parkettilauta muodostuu kolmesta päällekkäisestä toisiaan vahvistavasta kerroksesta, jotka kaikki ovat aitoa puuta. Ainutlaatuinen rakenne on suunniteltu kestäväksi, ja erityisesti niin, että puu pääsee elämään mahdollisimman vähän. Parkettilaudan muotopysyvyyteen ja -vakauteen vaikuttaa myös valmistusprosessissa optimaalisiksi säädetyt puun kosteusominaisuudet. Parkettilaudan neljällä sivulla on asennusta helpottava ja nopeuttava lukitseva pontti. Parketti asennetaan uivaksi lattiaksi, parkettilaudat lukittuvat toisiinsa lukkopontin ansiosta. Erinomaisen kulutuskestävyyden takaamiseksi lattialauta on kuuteen (6) kertaan pintakäsitelty turvallisella ja edistyksellisellä lakalla.

Parla-parketit ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja niitä valmistetaan yli 50 vuoden kokemuksella. Tuotteiden laatu on ensiluokkaisten raaka-aineiden, vuosikymmenien tuotekehityksen ja tinkimättömän ammattitaidon ansiota. Parkettien valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota raaka-aineiden ja tuotantoprosessin ympäristöystävällisyyteen. Raaka-aineet hankitaan tunnetuilta, pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta, jotka ovat sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin. Parla-parketeille on myönnetty PEFC-merkin käyttöoikeus.

Parketti Parla Tammi Select 1-säleinen mattalakattu 1,80m²/pkt

Materiaali: Tammi 
Välisäle/pohjasäle: Havupuuta 
Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa 
Asennus: Lukkopontti, asennetaan uivaksi lattiaksi 
Mitat: 14x137x2195 mm  
Pintakerros: 3,5 mm 
Pintakäsittely: Mattalakka 
Huolto: Hionta, pintakäsittely 
Mallisto: Premium Collection 
Valmistaja: Parla 
Valmistusmaa: Suomi 
Takuu: 10 vuotta 
EAN koodi: 6438071109454 
Parla tuotenumero: 10945

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös