Parla

Parketti Parla Tammi Soprano 1-säleinen sävytetty mattalakka 1,80m²/pkt

145,62 € / pkt
Suoratoimitustuote
Tuotenumero
400815
Unit price 80,90 €

Toimitusaika: 2-4 viikkoa

Toimituskulut ilmoitettu tuotetiedoissa sekä kassalla.

pkt

Parkettilaudan kokonaismitta on 14 x 137 x 2195 mm. Select-parketin jalopuinen pintakerros muodostuu yhdestä yhtenäisestä saarnisäleestä, jonka kokonaisleveys on 137 mm ja pituus 2195 mm. Select-parketti valmistetaan tammen tasasävyisimmistä osista. Parketissa näkyy saarnen kevyt syykuvio. Yleisilme on hillitty ja ajaton.

Tammi on yksi maailman vanhimmista ja suosituimmista sisustukseen käytetyistä puulajeista. Sen kova ja painava puuaines on erinomainen materiaali kohteissa, joissa vaaditaan suuria lujuuksia ja kestävyyttä. Tammen hillitty väri ja syykuvio luovat tilaan arvokkuutta ja lämmintä tunnelmaa. Kellanvalkoinen pintapuu erottuu selvästi väriltään tummemmasta sydänpuusta. Syykuvio on selkeää ja se erottuu helposti työstetyn puun pinnasta. Tammilattia saattaa tummua hieman valon vaikutuksesta. Tammi tuodaan pääasiassa Unkarista, Puolasta ja Liettuasta.

Parla-parketit ovat kotimaisia avainlipputuotteita ja niitä valmistetaan yli 50 vuoden kokemuksella. Tuotteiden laatu on ensiluokkaisten raaka-aineiden, vuosikymmenien tuotekehityksen ja tinkimättömän ammattitaidon ansiota. Parkettien valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota raaka-aineiden ja tuotantoprosessin ympäristöystävällisyyteen. Raaka-aineet hankitaan tunnetuilta, pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta, jotka ovat sitoutuneet kestävän kehityksen periaatteisiin. Parla-parketeille on myönnetty PEFC-merkin käyttöoikeus. 

Parketti Parla Tammi Soprano 1-säleinen sävytetty mattalakka 1,80m²/pkt

Materiaali: Tammi
Välisäle/pohjasäle: Havupuuta
Lattialämmitys: Soveltuu lattialämmityksen kanssa
Asennus: Lukkopontti, asennetaan uivaksi lattiaksi
Mitat : 14 x 137 x 2195 mm
Pintakerros: 3,5 mm
Pintakäsittely: Mattalakka - Valkoinen
Mallisto: Tone Collection
Valmistaja: Parla
Valmistusmaa: Suomi
Takuu: 10 vuotta
EAN koodi: 6438071109423
Parla product number: 10942

Onko sinulla kysyttävää tästä tuotteesta?

Muista myös